Gyalog érkezett a rendőrségre, de biciklivel távozott

2024. február 15. 07:55

És ezt kétszer eljátszotta.

2024. február 15. 07:55
null

A rendőrség tájékoztatása szerint a kalocsai rendőrök őrizetbe vettek egy fiatalt, aki a rendőrségi idézésre még gyalog érkezett, de haza már kerékpárral távozott. Kétszer. Mint írták, idézésre érkezett a kalocsai rendőrségre 2024. február 5-én egy 24 éves miskei lakos. 

A nyomozók – lopás miatt – gyanúsítottként hallgatták ki, majd szabadon engedték. A férfi gyalog érkezett ugyan, de csak pár utcát sétált, mivel az egyik kocsma előtt felfedezett egy lezáratlan, lila színű kerékpárt, amire felpattant és hazahajtott. Aztán a könnyen szerzett járművet értékesítette egy falubeli asszonynak.

A sértett bejelentette a rendőrségen a történteket, a térfigyelő kamerák pedig azonnal lebuktatták a nyomozók előtt a kihallgatásról már ismerős férfit. A tolvajt előkerítették, és 2024. február 12-én délután gyanúsítottként hallgatták ki a bicikli ellopása ügyében.

Ahogy fogalmaztak, a férfi még ekkor is szabadon távozhatott, 16 óra 40 perckor elhagyta a rendőrséget, majd rövid gyaloglás után egy oktatási intézmény elől elvitt egy lezáratlan, fekete kétkerekűt. Az újabb bejelentés után a rendőrök már éltek a gyanúperrel, hogy ki lehet az elkövető, és a sejtésük beigazolódott. 2024. február 13-án reggel a miskei fiatal lakását átkutatták, és megtalálták nála a fekete biciklit, amit a tulajdonosa visszakapott. Az újabb gyanúsítottkénti kihallgatás után a bűnelkövetőt őrizetbe vették. Ügyét a napokban lezárják, és az iratokat bíróság elé állítás javaslatával adják át az ügyészségnek.

Nyitókép: Police.hu

 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nehidd El
2024. február 15. 16:16
"13-án reggel a miskei fiatal lakását átkutatták" "fiatal"
Obsitos Technikus
2024. február 15. 15:04
Kár, hogy nem úszott egyet, kész lett volna a triatlon.
dimaggio
2024. február 15. 08:32
Még a 80-as évek végén történt ,hogy valaki lebukott ,mert ellopott egy trabantot .Azzal védekezett : valaki akinek már nem kellett ,ott hagyta .
Boruss Demeter
2024. február 15. 08:24
Borsodi triatlon: Leszalad a tóra, úszik egyet és hazabiciklizik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!