Karácsonyék bőkezűen jutalmazták Pikó András civil szervezetét

2024. február 03. 19:35

A Magyar Nemzet szerint összeférhetetlenségről van szó.

2024. február 03. 19:35

Az idei Év Fővárosi Civil Szervezete címet a Heti Betevő Egyesület nyerte el, melynek meghatározó embere Pikó András józsefvárosi polgármester – olvasható a Magyar Nemzet cikkében. Karácsony Gergely szövetségese 2014 óta vezeti feleségével együtt az egyesület VIII. kerületi szervezetét, így a portál szerint 

joggal merülhet fel az összeférhetetlenség gyanúja.  

A főváros közleményében azt írja: Karácsony Gergely főpolgármester 2024. január 26-án döntött arról, hogy 2024. február 1-je és 2025. február 1-je között a Heti Betevő Egyesület viselheti Az Év Fővárosi Civil Szervezete címet. A február 1-jei ünnepélyes díjátadón a Heti Betevő Egyesület a Városháza kulcsát, vagyis a vándordíjat a 2023-as Év Fővárosi Civil Szervezetétől, az Utcajogász Egyesülettől vehette át. A lap szerint

a  fővárosi önkormányzat 2022-ben alapította Az Év Fővárosi Civil Szervezete díjat.

A díjjal a győztes civil szervezet tevékenységének elismeréseként egymillió forint pénzjutalom és a Városháza szimbolikus kulcsa jár, a nyertes egy éven keresztül használhatja saját kommunikációs anyagaiban, valamint sajtó- és médiamegjelenéseiben a címet.

Nyitókép: Facebook

 

 

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
FeketeFehér
2024. február 04. 00:47
Nagy Orsolya cikke kiválóan példázza azt, hogy a budapestiek miért is rühellik a fideszt. Mert a fidesz öntelt, beképzelt, mindenkit megvető, a legsajnálatosabb helyzetben lévőket megalázó, a segítőket gyalázó mintákat mutat a követőinek. A mandineresek meg követik. Csak ezt a hozzáállást rohadt sokan utálják Budán is meg Pesten is.
a-bukott-baloldal-nagy-bibikkel
2024. február 04. 00:32
Még egy régi Tücsök és Bogárban volt ez a poén: Napjainkban egyre több nő prostitució útján szerzi meg a napi betevőjét.😄
FeketeFehér
2024. február 03. 23:54
Azért van annak valami diszkrét bája, hogy a Magyar Nemzet teljes mellszélességgel gyalázza azokat a civileket, akik a szegényeket, elesetteket, kiszolgáltatottakat próbálják a maguk lehetőségei szerint segíteni.
Almassy
2024. február 03. 23:51
A kép címe: Móricka és a zsidó... pardon Pikó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!