Titokban üzemeltettek játékbarlangot a zalaegerszegi kocsma egyik helyiségében, nem kellett volna

2024. február 06. 10:09

„Nem volt velük Fortuna” – közölte a rendőrség.

2024. február 06. 10:09
null

A rendőrség közleménye szerint két helyi férfi egy zalaegerszegi kocsma helyiségében illegálisan helyezett el játékgépeket, hogy a vendégek tiltott szerencsejátékot folytathassanak.

A szervezőkre végül a TEK emberei és a zalaegerszegi rendőrök csaptak le.

2024. február 2-án reggel. Az elkövetőknél tartott kutatások során a rendőrök három pénznyerő automatát, informatikai eszközöket és pénzt találtak, amiket lefoglaltak. Az ingatlanból előkerült még négy gáz-riasztó fegyver is.

A nyomozók a TEK közreműködésével elfogták mindkét embert, és előállították a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra, ahol tiltott szerencsejáték szervezése bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki őket. A férfiakat őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatásukat, amit az 51 éves gyanúsított esetében a bíróság el is rendelt. Az 59 éves társa bűnügyi felügyelet alá került.

Nyitókép: Police.hu

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Theorba
2024. február 06. 13:42
És az adómentes NERBÁNYÁK (kaszinók)-kal mi a helyzet buksikáim? Jó kis bevallásmentes kifizetőhelyek a csókosoknak.
Osztap_Bender
2024. február 06. 13:11
Ezek szerint még mindig van rá igény. Gondolom tudjátok, hogy ez a "műfaj" azért szűnt meg, mert a bennfentes elvtársak nem tudtak megegyezni az elosztáson. Végül minden a metélt Vajnáé lett, a demokrácia becsületét erősítendő.
dimaggio
2024. február 06. 10:54
Az itt a piros, hol a piros nem jutott eszébe.
Zsolakomarom
2024. február 06. 10:12
evente 1000 milliardot hoz szlovakianak a magyar kaszino stop Komarom tiszta Las Vegas lett
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!