Zavar az erőben: mégsem támogatja a Kutyapárt Juhász Pétert

2024. február 05. 17:17

„Mi a kampány elején azt kértük a Juhitól, hogy ha MKKP-s jelölt, akkor ne nagyon kampányoljon együtt ellenzéki politikusokkal” – indokolta a párt döntését Kovács Gergely.

2024. február 05. 17:17
Juhász Péter

Kihátrált a Magyar Kétfarkú Kutya Párt Juhász Péter polgármesterjelölt mögül az V. kerületben azt követően, hogy a Momentum visszaléptette a javára Kerpel-Fronius Gábort. Erről a párt a hétvégi küldöttgyűlésén szavazott – írja a Telex.

A hírt Kovács Gergely is megerősítette a lapnak. „Mi a kampány elején azt kértük a Juhitól, hogy ha MKKP-s jelölt, akkor ne nagyon kampányoljon együtt ellenzéki politikusokkal, mert mi szeretnénk ezektől a pártoktól továbbra is megtartani a távolságot.

A Momentum már visszalépett a javára, és mára úgy tűnik, lassan az egész ellenzék beáll mögé”

– mondta.

„Ebben a helyzetben az tűnik a legjobb megoldásnak, ha Juhi függetlenként folytatja, hiszen nyilván nem várható el egy olyan ellenzéki jelölttől, akit sok ellenzéki párt támogat, hogy ne is mutatkozzon velük, hiszen együtt kell kampányolniuk a következő hónapokban” – fogalmazott Kovács Gergely.

A lap megjegyezte: a Kutyapárt a kezdetektől azt állítja, hogy nem akarnak közösködni a többi ellenzéki párttal.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitóképen Juhász Péter. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gullwing
2024. március 11. 07:22
Kutyakomédia....
jooeee
2024. február 06. 11:40
Jobb is az ilyen trógerektől megszabadulni.
elfújta az ellenszél
2024. február 05. 21:10
Az egyik kutya, a másik EB mint elmebeteg
robertdenyiro
2024. február 05. 19:55
Az ok: kiderült, hogy csak 1 farka van, ráadásul azt is a seggében hordja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!