Historia est magistra vitae

2024. március 18. 17:22

Ezek készülnek kirobbantani a harmadik világháborút.

2024. március 18. 17:22
Hungary Marks 176th Anniversary of 1848/49 Revolution
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

Nyitókép: Janos Kummer/Getty Images

***

„Eltelt két év, és itt tartunk: Macron francia elnök kijelenti, hogy szükséges NATO-csapatok küldése Ukrajnába, aki nem így gondolja, az gyáva, és igenis lesznek francia csapatok Ukrajnában, mert ő a francia elnök és ő dönt. Továbbá kijelenti, miszerint Franciaországnak vannak atomfegyverei.

Scholz német szövetségi kancellár kissé bizonytalankodik, de beadni látszik a derekát, külügyminisztere, Annalena Baerbock pedig bizonytalankodás nélkül áll Macron mellé. Tusk és külügyminisztere, Sikorski helyesli a tervet. A finn külügyminiszter szintúgy. A német oktatási miniszter, Bettina Stark-Watzinger (FDP, mi más?) pedig kijelenti, hogy »„fel kell készíteni a diákokat a háborúra«”, mert »a gyerekeknek tisztában kell lenniük azzal, milyen veszélyek fenyegetik szabadságukat«. A balti államok vezetői is kardcsörtetésbe kezdtek, mint a szúnyogcsődörök. Putyin pedig közli, hogy Oroszország »készen áll az atomháborúra«.

Itt tartunk most.

S hogy ki kicsoda ebben az elmebajban? Macron – Macron. Ennyi. Gyereke nincs. Scholz szociáldemokrata, képességtelen és akarattalan. Gyereke nincs. Tusk német ügynök, brüsszelita hazaáruló, gazember. Sikorski ugyanaz, továbbá Anne Applebaum férje, vagyis az amerikai deep state foglya. A finn külügyminiszter, Elina Valtonen Németországban nőtt fel, befektetési bankár volt. Bettina Stark-Watzinger az FDP, vagyis a német szabad demokraták tagja és minisztere a koalíciós kormányban.

Annalena Baerbock a német (német???) Zöldek társelnöke Robert Habeck alkancellárral együtt. Habeck »filozófus«, aki egyebek mellett ezt írta: »Soha nem tudtam mit kezdeni azzal, hogy Németország. Hányingert kapok, ha a hazaszeretet szót hallom.«

Ezek készülnek kirobbantani a harmadik világháborút.

De Orbán természetesen még mindig kizárólag »belpolitikai céljaira használja fel a riogatást, és teljesen feleslegesen és alaptalanul fenyegetőzik a háború eszkalációjával«. S tudják, mi jó még? Ha – Isten ne adja! – ezek az idióta gazemberek célt érnek, és tényleg kirobban a harmadik világháború, ami atomháború lesz, s valami fatális véletlen folytán lennének túlélők, mondjuk a magyar miniszterelnök, akadna egy merénylő, aki megpróbálná meggyilkolni vagy meg is gyilkolná. 

Tudják miért? Mert »háborúba sodorta az országot«.

Pontosan így járt Tisza István is…”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:08
🍓 ️ ­A­­­ ­­d­ö­g­­ö­s­­­ ­­­l­á­n­­y­­­o­k­­­ ­v­­á­­r­­­n­­­a­k­ ­r­á­­d­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­­.­­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­.­­𝗙­𝗨­𝗡
muszlim1970
2024. március 24. 02:01
Ezek simán!!!Rohadjanak meg!
Jose
2024. március 19. 19:13
A mai balos hozzászólók 90%-a elmebetegségeket írogat. Mi történt? Kitört volna egy újabb agyevő járvány csak nem vettük észre? Mert nincs már agyunk? Vagy mi?
mandala-3
2024. március 19. 09:20
Európát akarják elpusztítani. Már megint! Miért?? Bízom az oroszok bölcsességében (mert ők is európaiak) és áthelyezik az amerikai területre az első csapást. (Bár ne legyen erre szükség és legalább mi ússzuk meg) Bízom Alois Irlmaier jövendölésében. Mást nem tehetek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!