Kulisszatitkokba engedett betekintést Orbán Viktor (VIDEÓ)

2024. március 16. 12:20

„Magyarország szabad és szuverén ország, és az is marad” – jelentette ki ünnepi beszédében a miniszterelnök.

2024. március 16. 12:20

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

A Múzeumkertnél tartotta március 15-i beszédét Orbán Viktor, ahol több tízezres tömeg fogadta a miniszterelnököt. Erről került fel egy részlet a közösségi oldalára szombaton, amely betekintést enged az ünnepség kulisszatitkaiba is.

A beszédből a videóban azt a részt ragadták ki, mikor a kormányfő arról beszélt, hogy 

Európa népei ma Brüsszeltől féltik a szabadságukat, éppúgy, mint Petőfiék idejében. 

Olyasmit akarnak ránk kényszeríteni, ami a „magyar szellem számára kárhozatos”, ami „idegen a magyar élettől” – mondta Orbán Viktor.

Ezt is ajánljuk a témában

Orbán Viktor: Háború vagy béke?

Videó

Magyarország csak a békével járhat jól. Nem kérünk a háborúból – hangoztatta a miniszterelnök a több tízezres tömeg előtt a Nemzeti Múzeumnál.

„Mi nem megyünk háborúba!”

Úgy fogalmazott: „be akarnak bennünket préselni egy háborúba, migránsokat akarnak a nyakunkba sózni, és át akarják nevelni a gyerekeinket, de mi nem megyünk háborúba, nem engedjük be a migránsokat, és nem adjuk oda a gyerekeinket sem”

E sorok a képkockákon feltűnt Joe Biden, az Egyesült Államok elnöke és Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság vezetője.

„Ez olyan egyszerű, mint az egyszeregy, és olyan világos, mint a Nap, mert 

Magyarország szabad és szuverén ország, és az is marad”

 – szögezte le a miniszterelnök.

A vonatkozó videót alább tekintheti meg:

 

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Cséfy
2024. március 16. 22:32
Mi abban a kulisszatitok, hogy egy országos ünnepség kezdetén a szónok színrelépése előtt kitárják előtte az ajtót? A hülye zsurnalizmus mindig. Tiszta Origó lesz lassan!
tapir32
2024. március 16. 19:35
A háború támogatása szembemegy az európai értékekkel! Az öldöklés beszüntetése az egyetlen erkölcsös álláspont. Az élet a legfőbb érték! Tűzszünet és béke! A háború, az öldöklés támogatása aljasság! Ferenc pápa az emberi életekért állt ki! Az európai értékeket Magyarország és a Fidesz-KDNP képviseli.
Kovács Ubul
2024. március 16. 12:45
Szabad és szuverén: "Orbán Viktor meghajolt Lavrov előtt Pekingben. Az erről készült felvétel bejárta a közösségi platformokat. A meghajlás a diplomáciai etikettben azt jelenti, hogy a magyar miniszterelnök alacsonyabb rangú, mint az orosz külügyminiszter. Vajon miért hajolt meg Orbán Viktor Lavrov előtt?"
Kovács Ubul
2024. március 16. 12:43
Szabad és szuverén: https://www.youtube.com/watch?v=AE4ReW3euME
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!