Nagy Ervin a hős, lassan szárnyakat is kap, már a nőnapon is őt fényezik

2024. március 08. 07:50

Csodák csodájára feltűnt Nagy Ervin is, mint csodás családapa, amit természetesen nem vonunk kétségbe egyetlen pillanatra sem.

2024. március 08. 07:50
NAGY Ervin; BORBÉLY Alexandra
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Julio Munoz

***

„Nőnap alkalmából az egyik legnagyobb női magazin is készült, no nem erős, mindenre elszánt, kemény és határozott nők, édesanyák bemutatásával, hanem férfiak dicséretével, akik kiveszik a részüket az otthoni teendőkből: főznek, mosnak, vasalnak, és természetesen tisztába teszik a gyerekeket is, ha kell.

Nagyon szép dolgok ezek, és ma már maximálisan el is várható, hogy egy férfi a háztartásban adódó feladatok elvégzésébe is besegítsen a párjának. Azonban ez a nap a nőkről szól, a nők szeretetéről és tiszteletéről, nem pedig a férfiak magasztalásáról. A Telexnek is feltűnt ez a kis visszásság, és a maga módján szóvá is tette, azonban egy dolgot valahogy elfelejtett kiemelni. A női magazinban szereplő férfiak között csodák csodájára feltűnt Nagy Ervin is, mint csodás családapa, amit természetesen nem vonunk kétségbe egyetlen pillanatra sem.

Azonban nem volt nehéz nem felfigyelni arra, hogy olyan, mintha az egész médiamegjelenés arról szólna, hogy Nagy Ervint megszerettessék, közelebb hozzák az emberekhez. Hiszen a baloldali színművész az utóbbi időben nagyon sokszor állt bele a kormányba, megjelent különböző tüntetéseken, ahol közvetve erőszakra buzdította a résztvevőket, majd az RTL bokszműsorában vállalt szerepet, ami miatt kemény összetűzésbe került kormánypárti újságírókkal, mert nem bírta elviselni, hogy arról cikkeztek, hogy padlóra került. Éppen ideje volt tehát a kissé megkopott brand ráncfelvarrásának. Erre a legnagyobb bizonyíték az a werkfilm, amit a magazin címlapfotózásáról készítettek. Nagy Ervin a cuki édesapa, a csodás kisgyerekekkel és a háttérben meghúzódva, mint egy láthatatlanul ott sürög-forog az édesanya, Borbély Alexandra is. Holott pont róla, a nőkről, az édesanyákról kellett volna megemlékezni és kiemelni az áldozatos munkájukat, amiket valóban sokszor a háttérben végeznek, távol a reflektorok fényétől.

Sajnálatos, hogy vannak olyan érdekek, amik miatt fontosabb Nagy Ervin megkopott brandjének kozmetikázása, mint a hódolat és tisztelet kinyilvánítása az édesanyák, asszonyok, hölgyek, nők, lányok irányába.

Mi azonban tisztelettel és hódolattal kívánunk nagyon boldog nőnapot minden kedves hölgyolvasónknak!”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rocktoberi-2
2024. április 04. 16:53
Baromarcú Nagy Ervin egy ostoba seggfej.
Nozi03
2024. március 10. 19:36
Egyáltalán nem követem a művész úr közéleti megnyilvánulásait, viszont igazán le lehetne szokni arról a megfogalmazásról, hogy "a háztartásban adódó feladatok elvégzésébe a férfi BESEGÍT a párjának", mert ez teljesen úgy hangzik, mintha amúgy a háztartásból adódó feladatok a nő feladatai lennének, amibe esetleg jófejségből a modern férfi besegít. Pedig ez nonszensz, egyetlen igazán női feladat van, szoptatni egy kisbabát, és csak a nehéz fizikai munkák igazán férfi feladatok, de nem abból van napi szinten sok hanem sok apróságból. Feladatok vannak, amit a közösen élő emberek közösen termelnek, és közösen végeznek el. Közösen lakják le a lakást, termelik a mostalant, a szennyest, mindketten esznek, mindkettőre vásárolni, főzni kell stb. Ha átmenetileg valamelyikük (jellemzően szülés után a nő) többet van otthon, míg a másik több fizetett munkát végez, akkor ez némiképp felborul, de akkor sem minden alapból a nő feladata.
tferenc-2
2024. március 10. 17:44
Hmm bárógyerek paraszt pofával.
Sulammit
2024. március 09. 22:13
És milyen igazad van. Valahányszor Nagy Ervin balhéjától hangos a média előveszik a kiscsaládot. Legtöbbször a ugyanaz a két lap fényezi őket. Hiába tepernek, már ki sem nyitom a róluk szóló infót, mert úgysem fogom megszeretni ezt az arrogáns, hetvenkedő felfújtfejű fickót. Pedig a kislányai nagyon cukik. Arra azért kíváncsi lennék, hogy ugyanúgy néz-e ki a lakásuk, ahogy bemutatták, hiszen tele voltak dísztárgyakkal, amit biztos a gyerekek miatt már nem tehettek ki, nehogy magukra rántsák, nehogy összetörjék a kislányok. Szóval nem a nagy egójú Ervinnek kellett volna pózolnia a címlapon nőnapkor hanem a feleségének.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!