Nagy Ervin: Magyar Péter a magyar demokrácia legnagyobb ígérete (VIDEÓ)

2024. március 27. 10:02

„Nem véletlenül voltam ott március 15-én, és ott leszek mindig most már mellette” – mondta a színész.

2024. március 27. 10:02
Nagy Ervin

Nyitókép: MONIKA SKOLIMOWSKA / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

A Magyar Péter által szervezett kedd esti tüntetésen részt vett Nagy Ervin is. A 444 újságírója kérdezte a színészt arról, hogy mit gondol Magyar Péterről. „Én mindig fel fogok tűnni. Magyar Péter mellé álltam. Én azért vagyok itt, mert én egyetértek azokkal, a dolgokkal amiket ő gondol, és nem véletlenül voltam ott március 15-én, és ott leszek mindig most már mellette.

Én bízok benne maximálisan és a legnagyobb ígéretének tartom a magyar demokráciának”

– mondta a színész Varga Judit exférjéről.

Nagy Ervint arról is megkérdezték, hogy mit gondol Magyar Péter és Varga Judit kapcsolatáról. A színészt Varga Judit időzítése zavarja. „Ennél átlátszóbb nincs, mint hogy ebben a pillanatban, amikor kétszáz cikkel járatják le Magyar Pétert,

akkor előpattan a felesége és kígyót-békát kiált rá”

– mondta Nagy Ervin.

A kedd esti tüntetésen részt vett Puzsér Róbert is. A publicista szerint három forgatókönyv közül választhat Orbán Viktorról. Erről ide kattintva olvashat bővebben.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 300 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
heyam3
2024. április 07. 02:48
Talán ő is ilyen ember, és ezért nem okoz neki problémát ilyen emberek mögé beállni. De hogy nem Nagy Ervin a magyar demokrácia legnagyobb ígérete, az biztos.
heyam3
2024. április 07. 02:44
"a legnagyobb ígéretének tartom a magyar demokráciának" Miért is? Mert egy rongyember, aki verte a feleségét és titokban hangfelvételt készített róla, amit az engedélye nélkül közzé is tett? Vagy mert eddig képviselt valamit, amiből kiesve bosszúból, azt elárulva homlokegyenest az ellenkezőjére váltott és ez a gerincének semmiféle problémát sem jelentett? Ha ő lenne a magyar demokrácia legnagyobb ígérete, akkor annak annyi. De inkább csak Nagy Ervinnek nincs hozzá semmiféle érzéke.
heyam3
2024. április 07. 02:37
Mennyiért?
kisemgy
2024. április 05. 14:12
Egy színésznek tudnia kellene ikes igét ragozni. Aztán ha ez már megy, akkor esetleg lehet majd politizálni is
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!