Navalnij özvegye is felszólal március 15-én Budapesten

2024. március 13. 18:51

„Budapest Köztársaság” címmel ünnepi nagygyűlést tart a Fővárosi Önkormányzat.

2024. március 13. 18:51
null

Nyitókép: FREDERICK FLORIN / AFP

***

Karácsony Gergely ünnepi beszéde előtt Julia Navalnaja, Alekszej Navalnij özvegye is elmondja üzenetét a civilek és Budapest közös rendezvényén – olvasható az mfor.hu-n.

A főpolgármester is beszámolt róla korábban, hogy „Budapest Köztársaság” címmel ünnepi nagygyűlést tart a Fővárosi Önkormányzat civil és diákszervezetekkel közösen, az Országos Közös Akarat, az Egységes Diákfront, a Fridays For Future Magyarország és az ADOM Diákmozgalom közreműködésével a Szabad sajtó úton március 15-én, 17 órától. 

 

 

 

Összesen 310 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2024. március 14. 22:02
Budapest tanácsköztársaság Karácsony Szamueli remélem pontosan fog célozni, nem csak a fülét viszi el a tölt tény!
2024. március 14. 18:53 Szerkesztve
MI A FASZ FOLYIK BUDAPESTEN?! Ti tenyleg ezt akarjatok a fovarosban, ez komoly, nemzeti unnepunk gyalazasa ez a szoke kurva !!! Gelikem, elmesz a budos kurva anyadba, mert csak egy barcas nevelhet fel egy ilyen rakas fost mint te vagy!!! A kurva anyad a fovaros nem a tied te budos tetu!!!
KBA98
2024. március 14. 17:23
Ki hívta ide? Ki engedte meg, hogy bárki is ide hívja? Ki keveri a szart?
bubajbela
2024. március 14. 17:14
Bocsánatot kér majd a cári csapatok által levert szabadságharcunkért? 🤔 Esetleg Haynau utódot nem óhajtana meghívni Gelike???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!