Vadai Ágnes rémisztő Facebook-üzenettel ijesztett rá a magyar emberekre

2024. március 13. 13:58

Addig jó nekünk, amíg árnyékban maradnak.

2024. március 13. 13:58
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

„»Mi a Demokratikus Koalícióban és Dobrev Klára árnyékkormányában abban hiszünk, hogy a párbeszéd, a tisztelet, a transzatlanti elkötelezettség az, ami naggyá fogja tenni Magyarországot, újra naggyá fogja tenni Magyarországot a NATO-n belül. És ami garantálni fogja és erősíteni fogja Magyarország biztonságát.«

Ennyit üzent az árnyékminiszter az árnyékból. A DK tavaly már bejelentette a programját, tudjuk, mire számíthatunk tőlük.  A Fidesz a következőképpen reagált akkor a programra: »Magyarország biztonságára a dollárbaloldal jelent veszélyt, mert külföldi megrendelőik kedvéért Gyurcsányék háborúba sodornák az országot, újra leépítenék a nemzeti haderőt, elajándékoznák fegyvereinket és feladnák hazánk szuverenitását. A Gyurcsány vezette baloldal a kormányzása alatt már megmutatta, hogy számukra mit jelent a haza védelme: tönkretették, leépítették a honvédséget, elherdálták a katonai eszközeinket és soha nem látott mélypontra csökkentették a katonai állományt, hiszen a haderőfejlesztést szerintük meg lehet és meg is kell úszni.«

A nagyobbik kormánypárt kitért Vadai Ágnes személyére is: »Most is egy olyan emberre bíznák a haza védelmét, akinek a hadsereg leépítése a programja« – hangsúlyozta a nagyobbik kormánypárt. Majd hozzátették: a dollárbaloldal nem érzi a veszélyt, a magyar emberek biztonságával játszik, a készenlét fokozása és a haderőfejlesztés helyett szociális intézménnyé akarja változtatni a haderőt.

Ennyi!

Úgyhogy köszönjük szépen, nem kérünk Gyurcsányból, Dobrevből, Vadaiból és az egész dollárbaloldalból. Ne ijesztgessék a magyar embereket a visszatérésük rémével. Addig jó nekünk, amíg árnyékban maradnak.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:10
🍓 ️ ­A­­­ ­­d­­ö­­g­ö­s­­ ­l­á­­­n­y­­­o­­­k­­­ ­v­­­á­­r­n­a­­­k­­­ ­­­r­­á­­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­.­­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­𝗨­𝗡
zolenisch1
2024. március 14. 23:41
Ez a libernyák , sztahanovista származásilag vaddisznóági nőszemély a Sztlin és Rákosi korszagban nagyobb karriert futott volna be mint gyurcsány idejében . Már a kinézetéből is nem sok intelligencia sugárzik !
cutcopy
2024. március 14. 17:01
Jaj ez az "abban hiszünk" meg "naggyá tenni" semmit mondás inkább szánalmas, évtizedek óta ezt hallgatjuk a bolsevikoktól..
Palatin
2024. március 14. 13:14
Azok voltak a "régi szép bolsi" idök, amikor RÁKOSI PIROS FARKASAIT felváltották KÁDÁR APRÓ DÖGEI. Ezt a korszakot akarják most visszahozni GYURCSÁNY FEKETE VADAI. Ezzel persze a kép még nem teljes. Mert van nekünk egy gögös, önhitt és arrogáns bolsevik fúriánk is, az Apró-Dobrev uralkodóház leszármazottja, a kommunista markotányosnö Klára asszony. Tehát az ellenzékkel nem csak a kommunizmus éledne újra, hanem még a feudalizmus is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!