A Blikk szerint Magyar Péterék kérésére vágták ki a videójukból, hogy külföldiek is segítettek a logójuk tervezésében

2024. április 08. 21:35

Magyar Péterék gondosan cenzúrázták a róluk szóló propagandafilmet, így kimaradt belőle, hogy külföldiek is segítettek nekik.

2024. április 08. 21:35

Nyitókép: Youtube

A Mandiner beszámolt róla, hogy Magyar Péter barátnőjével, Vogel Evelinnel készített riportot a Blikk. A videóban Vogel többek között beszélt arról is, hogyan született meg az új mozgalmuk logója.

Amennyiben valóban egy „profi grafikus csapat” vett részt a logó megtervezésben,

akkor finoman szólva sem fektettek bele túl sok energiát, hiszen a Talpra, Magyarok szervezet által használt logó kísértetiesen hasonlít arra, amelyet a Luster Bond nevű indiai ragasztógyártó cég használ.

Ezt is ajánljuk a témában

A felvételt azonban egyszer csak törölte a Blikk, majd a külföldiekre vonatkozó részt kivágva újraközölték a videót – mutatott rá az Origo.

„Egy szerkesztőségen belüli félreértésből fakadóan a Blikk azelőtt publikálta az anyagot, mielőtt arra megérkezett volna az interjúalanyok jóváhagyása. Az interjúalanyok kérésére a videóban több helyen is történt korrigálás,

ezért vágta újra a szerkesztőség az anyagot, nem csak a külföldi grafikus csapatra vonatkozó résznél.

A mondat így hangzott el az eredeti videóban: »Segített egyébként egy szuper grafikus csapat, akik félig magyarok egyébként és félig külföldiek«” – írta a Blikk az Origo megkeresésére reagálva.

Az Origo szerint a válaszból egyértelműen kiderül, hogy Magyar Péter cenzúrázta az elkészült videót.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina11
2024. április 10. 12:43
Ekrü 2024. április 08. 22:44 Szóval az aki habozás nélkül titokban lehallgat másokat és azt közreadja a megkérdezésük nélkül, az kifogásolja, hogy nem cenzúrázhatta megjelenés előtt a vele nyíltan a beleegyezésével készült interjút. Remek." ez Magyar Péter..
KovG_1
2024. április 09. 12:48
Teljesen nyilvánvaló, hogy Magyar Péter ilyen gyors felfuttatása és pénzelése mögött ugyanazok a CIA által létrehozott leányvállalatok állnak, mint amik milliószámra öntötték a dollárokat a hazai woke ellenzékbe kormánydöntés céljából. Jelenleg MP programját irányítják a Wall Streetről, hátha vele sikerül egy puccsot összehozni. Úgyhogy magyarok vigyázzunk, és ne bagatellizáljuk ezt a sztorit – a CIA-nak kb. 80 éves tapasztalata van világszerte puccsok létrehozásában. Meg kell akadályoznunk, hogy itt is egy Majdant csináljanak, és ezzel minket is a szakadékba lökjenek.
cinkegolyó
2024. április 09. 10:23
Érdekes, pedig pont MP nyilatkozott arról, hogy külföldről is várják a pénztámogatást.
Mandarin-888
2024. április 09. 08:55
@Palatin Ez az. Pedigree-s szélhámos: "önsorsrontó dzsentri." MP életének minden szegletében egy mások (ősök, szülők, asszony, gazdatest-egyesület, párt, lopott politikai vízió) kitermelt értékeket felélő, csupán (váltakozó) szerepeiben létező projekciós felület. Azt vetít rá a csőcselék,amit akar. Most egy másik férfi fiát vette nyakába a vonulásnál, mutatós volt, csak úg yröpültek a szivecskék a facebook-streamen. Mások által alapított egyesület elnökévé lett, azután egy már létező pártot kolonizál. semmitmondó, piros-zöld végtelenség-logóval feszít. Egy élősködő, aki nem képes, hajlandó önerőből szervezetet létrehozni, a semmiből fáradtságosan kimívelni valami gyümölcsözőt. A pénzét is így kereste. Derogál neki, hogy szervesen építkezzen a kicsiből, szerényből a nagyobb felé, beleül abba, amit mások szereztek, nemzettek, szültek, építettek. Feült a Pedo-tüntetés influencer hullámára, azon lovagol. Törtető, számító és gátlastalan, sértett álmessiás. Ez kell a csőcseléknek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!