Beperli a DK a Magyar Péter tüntetésén felszólaló szigetszentmiklósi polgármestert

2024. április 06. 17:37

A DK hazugsággal vádolja a városvezetőt.

2024. április 06. 17:37

Fotó: Nagy János Facebook-oldala

Magyar Péter színpadán tett hazugságai miatt beperli Szigetszentmiklós polgármesterét a DK – írja a párt közleményében. „Nagy János, Szigetszentmiklós Fidesz-kollaboráns polgármestere azt mondta Magyar Péter mai rendezvényén, hogy Jószai Attila DK-s képviselő gyakran látogatja meg Kövér Lászlót helyi házában”. Gyurcsányék szerint ezzel szemben az igazság az, hogy Jószai Attila soha nem járt Kövér László házában, sőt soha egyszer sem beszélt vele életében. A Demokratikus Koalíció hazugságai miatt beperli Nagy Jánost, Szigetszentmiklós polgármesterét, akit Fidesz-kollaboránsnak titulálnak. 

Nem véletlenül állított vele szemben ellenjelöltet a DK és a Momentum is Szigetszentmiklóson, hiszen Nagy János – »ellenzéki« polgármesterként – a fideszes képviselőkkel szavaztatta meg hatmilliós jutalmát, Jószai Attila tiltakozása ellenére”

 – írja a DK.

Ezt is ajánljuk a témában

(MTI)

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-77
2024. április 30. 18:54
🍓 ️ ­­A­­­ ­­­d­­ö­g­ö­s­ ­l­­­á­n­­y­­o­­­k­ ­­v­á­­r­­­n­­­a­k­ ­r­­á­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­­.­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­𝗨­𝗡
alexandrosz-2
2024. április 07. 07:58
Kevés lesz a napi kéttucatnyi lejárató cikk erről a nernyik szarzsák haverotokról göbbelstoni! Ezer kell minimum, a kurva anyàtokat! Be vagytok szarva tőle rendesen!
tapir32
2024. április 06. 22:32
Semmitmondások, unásig ismételt ellenzéki jelszavak, felelőtlen ígérgetés és a szokásos módon eltúlozva minden. Teljesen hiteltelen ember teljesen hiteltelen beszéde volt!
Genusnextgen
2024. április 06. 22:02
Köcsög DK. Sorsukban a fidkány sutyerákokkal osztoznak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!