„Egy jellemtelen senkiházi” – az utca embere nincs elragadtatva Magyar Pétertől (Videó)

2024. április 02. 16:27

Volt aki kétszínűnek nevezte Magyart, de a legtöbben úgy vélték, nincs helye a politikában.

2024. április 02. 16:27
null

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

A fővárosban kérdezte az utca emberét a Magyar Nemzet arról, hogy mit gondolnak a politikai babérokra törő Magyar Péter korábbi házasságáról, arról, hogy hangfelvételt készített a volt feleségéről, illetve Varga Judit Hajdú Péternek adott interjújáról, amelyben a volt igazságügyi miniszter fizikai és verbális abúzus elszenvedéséről is beszélt.

Ezt is ajánljuk a témában

Egy nyilatkozó férfi szerint szánalmas, hogy Magyar rögzítette a volt feleségével folytatott családi beszélgetést, majd azt fenyegetőzésből nyilvánosságra is hozta. 

Amit gondolok, az nem bírja a nyomdafestéket. Az, hogy Magyar Péter ennyire kétszínű legyen és közben lázítja a népet, nem fér bele

–  fogalmazott a férfi.

Olyan járókelő is akadt, aki arról beszélt, hogy elítéli Magyar Pétert, és sajnálja, hogy egy ilyen  visszhangot keltő ügy megtörténhet Magyarországon. Az illető szerint, akik a politika közelében mozognak, „azok közül sokan a saját érdekeiket helyezik előnybe, és onnantól kezdve bárkin átkönyökölnek”.

A portálnak nyilatkozott egy olyan férfi is, aki bevallotta, hogy az ügyben ugyan Magyar Péter oldalán áll, ám szerinte sem fér bele az, hogy a legszorosabb családtaggal, a házastárssal így bánjon valaki.

Nyilván fura a helyzet, hogy ezt tette, ez nem fér bele” – szögezte le.

Volt olyan is, aki teljesen kiakadt a történteken: mint fogalmazott, „Magyar Péter egy idióta, egy pszichopata”, és nem lenne szabad politikával foglalkoznia. „Elítélem teljesen, tűnjenek a francba!” – jegyezte meg a férfi, majd hozzátette: „Magyar Péter egy jellemtelen senkiházi, úgyhogy nem érdemes róla szót váltani”.

Egy másik úr szintén úgy vélte, 

hogy egy olyan embernek, aki megfélemlíti a feleségét, nincs helye a magyar politikában, és a közélet minden területéről távoznia kellene.

A Magyar Nemzet említett videóját itt tekintheti meg:

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 129 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. április 05. 12:58
AZ AZ EMBER, AKINEK OLYAN LELKI, MORÀLIS, PSZICHOLÒGIAI DEVIANCIÁI VANNAK, MINT MAGYAR PÉTERNEK, ÚGY HÀPOG ÈS ÙGY TOTYOG MINT MAGYAR PÈTER, AZ NEM SZABAD, HOGY VEZETÖ POLITIKUS LEGYEN. Ezért nagyon fontos az, amit Varga Judit elmondott. EZÈRT!
Palatin
2024. április 05. 12:57
Elképesztö, hogy mekkora tömeget lehet szép szavakkal megvesztegetni. Magyar Péter nem ért se a gazdasághoz, se a pénzügyekhez, se a társadalmi rétegek problémáihoz, se külpolitikai rutinja nincsen stb, Mit akartok ettöl a ficsur szépfiutól? Magyar Péter olyan üstökös, mint az a füstgránát, amit Fekete-Györ a rendörökre dobott Március 15-én még sok érdeklödö, fideszesek is résztvettek a rendezványén, nyilván kiváncsiak voltak rá. A márc 27-i rendezvényének már erösen aggressziv jellege volt, jobboldali riportereket rendöröknek kellett kimenteni a mob "öleléséböl". Április 6.-án már csak a csöcselék fog részt venni a tüntetésen. Amig a Gyurcsány és Magyar féle hamis próféták nyomják a sódert a sok naív embernek, addig Orbánnak nincs alternatívája. Ez világos. Egy olyan óriási rutinnal, politikai tehtséggel, leleményességgel, kitartással, hazaszeretettel rendelkezö vezetöt mint Orbán, egy ilyen jött-ment, alkalmatlan klikkel leváltani, az a magyar történelem legnagyobb baklövése lenne
Palatin
2024. április 05. 12:53
Magyar Péter egy rendkívül nagyképü, meglehetösen üresfejü, empathiát, igazságérzetet stb. jól megjátszani tudó, jó szövegü, pergönyelvü, lezser fickó, de az teljesen világos, hogy semmihez nem ért, legkevésbé a politikához. Kapásból lefitymál bárkit, aki nem az ö szekerét tolja, csak neki lehet igaza, minden ellenfele egy "korrupt idióta". Bruhahahaa... Akkor fog megbukni, amikor elkezd csinálni valamit. Amig csak dumálni kell, addig lehet, hogy növekszik a népszerüsége, de lesz egy pont, amikor a tettek mezejére kell lépni. Attól kezdve fognak még a legnaivabbak is elfordulni töle, mert rádöbbenek, hogy hülyének nézte öket. Ez a típus ismert a politikában, tuladonképpen mindenkiben villognia kellene a figyelmeztetö piros lámpának.
Tommaso
2024. április 03. 01:05
"Egy jellemtelen hazudós pedofil bűnöző" Az utca embere nincs elragadtatva a bukott Varga nevű minisztertől.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!