Ez egy krimi, amit az emberek most élveznek – mondta Kocsis Máté Magyar Péter kapcsán (VIDEÓ)

2024. április 26. 18:28

De hosszútávon ebből nem lehet országképviseletet csinálni – tette hozzá a frakcióvezető.

2024. április 26. 18:28

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Kocsis Máté a Fidesz frakcióvezetője az Index Konkrétan Rónai Egonnal című műsorában járt, ahol elmondta, hogy mit is gondol Magyar Péter kapcsán, az újdonsült politikus és korábbi felesége közt lezajlott történésekről. 

Amit most látunk, az egy nagyon jó krimi. Van egy ember aki késsel mászkál este a lakásban, fölveszi a feleségét, utána árulás van, kirúgják az állásából” 

– összegezte az elmúlt hónapok fejleményeit Kocsis Máté. Rónai Egon azonban közbevágott: „Tegye hozzá az ő narratíváját is, mert ez úgy kerek, hogy őt meg a felesége verte”.De ezen meg férfiak elmosolyodnak” – reagált a frakcióvezető. „Ez egy másik kérdés, hogy erről mit gondolnak a férfiak” – válaszolt a műsorvezető. „Igen, de ezzel meg ne büszkélkedjen, ha így is volt” – vágta rá Kocsis. 

Ez egy krimi, amit az emberek most élveznek, de a politikai struktúrák, azért másképp működnek. Most ez még izgalmas, most akkor legyaláztuk az egyik fideszest, legyaláztuk a másik baloldalit, most akkor a Kocsis Mátéval személyeskedtünk. Minden nap van a sorozatnak egy izgalmas része. De hosszútávon ebből nem lehet országképviseletet csinálni” 

hangzott el a műsorban.

A műsor említett részét itt tekinthetik meg:

 

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2024. április 27. 16:36
"Ha ez egy krimi, akkor az azért van, mert a Fidesz Magyarország legsikeresebb fehérgalléros bűnszervezete" Nem tom, kit idézek, de minden ötűje igaz.
Tommaso
2024. április 27. 16:34
FOSIK a FIDESZ, hogy Magyar és a Magyarok kiebrudalják őket a 6 alomból. EZÉRT jelenik meg NAPONTA 20-25 mocskoló, lejárató, rágalmazó cikk, és ezernyi, hasonló, tartalmú, kocsmai stilusban előadott fidesz-troll-komment. A legröhejesebb HAZUGSÁGUK az, hogy Magyar egy baloldali háborúpárti lenne. Nos, nem az. Nagyon nem.
Tommaso
2024. április 27. 16:34
Sajnos még mindig túl sok, a rezsim hamis propagandája által megvezetett magyar ember támogatja ezt a tolvaj, népnyúzó, hazaáruló, ruszkiseggnyaló, pedofilmentő Orbán-rezsimet.
KBA98
2024. április 27. 12:23
Nem tudom, hogy ki veszi komolyan egy rózsadombi mszmp palánta megváltja a világot? A Rózsadombon már csak ilyenek laknak! Talán egy-két újgazdag, de ott már olyan árak vannak, hogy ez is kétséges. A komcsik anno piti pénzekért jutottak hozzá ezekhez a villákhoz. Ez a kis nyikhaj meg beleszületett a jóba, de még soha életében nem dolgozott
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!