Gyurcsány mindvégig csendben kivárt

2024. április 23. 07:55

Úgy tűnik, hogy a globális játékos irányba állította a bábját.

2024. április 23. 07:55
MAGYAR Péter
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

„Úgy tűnik, hogy a globális játékos irányba állította a bábját. Az eddig vadul Gyurcsányozó Magyar Péter, tőle nem szokatlan módon, egyik napról a másikra irányt váltott, beállt a Gyurcsány vezette baloldal soraiba.

Gyurcsány mindvégig csendben kivárt, szinte egyáltalán nem szólalt meg az új Márki-Zay ügyében; most pedig már nem kell neki, hiszen Magyar Péter és a pártja is csak egy lett a többi baloldali szereplő közt.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szuperszig
2024. április 24. 11:47
A hugyos már régen nincs. Politikai értelemben értelmezhetetlen. Néhány rászáradt Gréczi, kissé fáradt Vadai, még reménykedő Kálmánvolga, ide-oda csapongó Mellárok, s volt elvtársak, akiknek meg úgy is mindegy, behúzódtak az árnyékba. Ott majd jó lesz, s ha egyszer megint kisüt a nap, előjöhetnek. Néhányan próbálják még kóccal kitömni, mint Ali pasát Szigetvár alatt, de a végén már a legyek se köpik be.
tapir32
2024. április 23. 18:58
Mi az alapja annak, hogy Gyurcsány egyetlen szavát is elhiggyük?
tapir32
2024. április 23. 18:57
Mi az alapja annak, hogy Gyurcsány egyetlen szavát is elhiggyük?
2024. április 23. 14:06 Szerkesztve
Mi van gyurcsánnyal? Detoxban van?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!