Hiába fogadkozott, hogy soha nem megy oda, újabb ikonikus baloldali helyen járt Magyar Péter

2024. április 13. 10:07

A Klubrádió örömlánynak minősítette volt feleségét, Magyar Péter most interjút adott Bolgár Györgynek.

2024. április 13. 10:07

Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

Magyar Péter evolúciós fejlődésének legújabb szakaszához érkeztünk, ugyanis a baloldal új messiása a Spinoza ház után egy újabb ikonikus baloldali helyre merészkedett be. Magyar Péter most a Klubrádióban járt, annak ellenére, hogy korábban ő maga fogadkozott, soha nem megy be oda, miután a Klubrádió nyomdafestéket nem tűrő módon írt Varga Juditról.

Nyilván soha életemben be nem teszem a lábamat a Klubrádióba”

– fogalmazott korábban egy Facebook-kommentben Magyar. Úgy tűnik, hogy Magyar komolyan veszi azt a mondást, hogy soha ne mond, hogy soha, ugyanis a korábbi ígéretét elég hamar megszegte: pénteken több, mint egy órán át sorolta a Klubrádióban az alaptalan politikai vádjait. 

Magyar Péter a beszélgetés elején leszögezte, hogy sokáig azért nem nyilatkozott a Klubrádiónak, mert az egyik munkatársuk, Arató András megengedhetetlen stílusban írt a volt köztársasági elnökről és a volt igazságügyi miniszterről, aki Magyar volt felesége és a gyermekei anyja is egyben. Azt is elmondta, hogy örömére szolgált, hogy a Klubrádió munkatársa már korábban bocsánatot kért, és magyarázatot adott. Természetesen azt nem tudjuk, hogy a valódi sértettek elfogadták-e a bocsánatkérést. 

Magyar saját karakterével kapcsolatban így fogalmazott: „a futballpályán azt mondták, hogy ugyan nem focizok jól,

de rámenősségben és erőszakosságban ott vagyok.

Én azt szoktam mondani, hogy ha azzal a stílussal, vehemenciával lépett volna föl korábban egy ellenzéki politikus, például a sajtóval és a propagandával, a közmédiával kapcsolatban, ahogy én néha fellépek, akkor valószínűleg egy nap után ő már nem lehetett volna politikus”. Ebben valószínűleg igazat mondott Magyar Péter, mármint ami az erőszakot és a rámenősséget illeti, ezzel kapcsolatban érdemes lehet meghallgatni Hajdú Péter Varga Judittal készített interjúját.

Az új pártjával kapcsolatban azt mondta, hogy nem az az érdekes, hogy a Tisza Párt milyen eredményt ér a júniusi választáson, bár bízik benne, hogy az ellenzéki oldalon a legjobb eredményt tudják felmutatni. Magyar szerint az a nagy kérdés, hogy a Fideszre hányan szavaznak majd. „Ha 45 százalékot kap a kormányzópárt, az kudarcnak számít, ha viszont 40 százaléknál kevesebben voksolnak a Fideszre, akkor az totális vereség” – fogalmazott.

Összesen 179 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:10
🍓 ️ ­A­­­ ­­­d­ö­g­­ö­s­­­ ­l­­á­­­n­y­­­o­k­­­ ­­v­­­á­­r­­n­­a­­k­­­ ­­­r­á­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­.­­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­­𝗨­𝗡
alexandrosz-2
2024. április 15. 12:30
Véletlenül se feledjük, hogy a magyar nevű féreg egy nernyik geci, a zsidesz káderlistáján kapott vagyonokat és hatalmat is, (jeszenszky, bodpéter, mellár, pálinkás detto) az alkalmatlan, kvótaribanc nejének és a zsideszes bűnöző haverjaiknak hála. Ezért nagyon kevés lesz a napi kéttucatnyi lejárató cikk erről a nernyik szarzsák haverotokról göbbelstóni! Ezer kell minimum, a kurva anyàtokat! Be vagytok szarva tőle rendesen!
danubius
2024. április 14. 14:48
Baszki Bolgár a legalja, még baloldalon is ciki.
Lajoss
2024. április 14. 09:54
Bármit (is) az orbán-rezsim ellen…🇭🇺🇭🇺🇭🇺
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!