Hont András szerint Demeter Szilárd részéről nem elegáns Magyar Pétert kigúnyolni

2024. április 05. 12:56

„A Petőfi Irodalmi Múzeum és a Magyar Nemzeti Múzeum főigazgatójaként tán van némi felelősséged is, hogy milyen az értelmiség” – fogalmazott a publicista.

2024. április 05. 12:56

Nyitókép: Facebook

Hont András a Facebook-oldalán reagált Demeter Szilárd csütörtökön megjelent írására. A Petőfi Irodalmi Múzeum igazgatója élesen bírálta Magyar Pétert, amit nem hagyott szó nélkül a publicista, aki írása elején leszögezte, hogy nem a véleménnyel van a problémája, hanem azzal, hogy ki fogalmazta azt meg.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Demeter Szilárd

Vendégszerző

Idézőjel

Ennek a világnak tapsolt a Spinoza Ház közönsége, ezt a meztelen királyt öltözteti a teljes balliberális elit.

„Szerintem ez pontosan így van, bár feltámadás és megváltás ügyében nem vagyok illetékes. Csak én mondhatom, esetedben viszont finoman szólva sem elegáns”

– írta Hont András.

Egyfelől kormánykinevezettként nem illik gúnyolni a – reménytelenül – kormányra törő szereplőket.

Másfelől a Petőfi Irodalmi Múzeum és a Magyar Nemzeti Múzeum főigazgatójaként tán van némi felelősséged is, hogy milyen az – akár ellenzéki, akár kormánypárti – értelmiség. Mindenesetre a szavaknál több lehetőséged van”

– fogalmazott a publicista.

 

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:50
🍓 ️ ­­A­­ ­d­ö­­­g­­­ö­s­ ­­l­­­á­­­n­­y­­­o­k­­ ­­v­­­á­r­­n­­a­k­ ­­r­á­­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­.­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­­𝗨­𝗡
Bodzay
2024. április 06. 15:52
" - Három diplomám van. Hogyne lennék értelmiségi! - Igen, ha ebből kettő az apádé és a nagyapádé."
Tokaji-0
2024. április 05. 20:27
Nyugaton már a hatvanas évektől, nálunk némi fáziskéséssel, a hetvenes évek közepétől gyorsuló iramban devalválódott a kimondott Szó értéke a szellemi köztereket erőszakosan maga alá gyűrő médiavilágban. Az ezredfordulóra a "médiatér" a maga züllött szócirkuszaival és gátlástalan porondmestereivel eljutott a szellemi és moráli súlytalanság állapotába. Az "értelmiségi árulása" már a múlt század végére olyannyira elkoptatott frázissá vált, hogy a "társadalmi norma" már szégyenérzet nélkül bekalkulálta az "elkurvulást". Ki a felelős? Mindig kettőn áll a vásár! Egyfelől a mindenkori összefonódott politikai, gazdasági és mediaelit által működtetett, s egyben a saját belső érdekellentétetiket, s a saját romlottságukat is tükröző MÉDIAHATALOM, másfelől a meghasonlott, rossz kompromisszumokat kötő, hamisan "normakövető" nemzedékekből származó "ÉRTELMISÉGI"! A már beszervezett "értemiségiek" által működtetett Mechanizmus és a "beszerveződő ételmiségi" Személy egyaránt osztozik a felelősségben!
KBA98
2024. április 05. 17:33
100 év diliház jár neki! és a gyerekek névváltása!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!