Nagy Ervin nem tudja, hogy mire való a naptár, ezért „bátran” nekiment egy bántalmazott nőnek

2024. április 07. 08:18

Nézzük hát, hogy a nem okos és a nem bátor, ámde önmagát okosnak és bátornak gondoló, önmagába szerelmes ripacs mit kezd azzal, hogy rossz lóra tett.

2024. április 07. 08:18
null
Békés Bence
Mozgástér

Nyitókép: Képernyőfotó / Partizán

„Nézzük hát, hogy a nem okos és a nem bátor, ámde önmagát okosnak és bátornak gondoló, önmagába szerelmes ripacs mit kezd azzal, hogy rossz lóra tett, mert a pártfogoltjáról kiderült, hogy bántalmazó.

Nos, Ervin természetesen, hiszen nem okos és nem bátor ember, ezért gyalázni kezdi a bántalmazott nőt, lejátszva a szakkönyvek azon fejezetének szövegét, amelynek a címe: Áldozathibáztatás. Teszi ezt úgy, hogy még a vele egy politikai táborba tartozó nőjogi szakértők és aktivisták is megállapítják, hogy a bántalmazásról több alkalommal nyilatkozó áldozat története sajnos hiteles, a bántalmazás tényéhez szerintük nem fér kétség. 

Ezek a nyilatkozók láthatóan sajnálják, hogy ezt kell mondaniuk, mert a politikai szimpátiájuk nem ezt diktálná, de pontosan tudják, hogy nem tehetnek mást, mert ha elkövetnék azt az aljasságot, amit Ervin, akkor a teljes szakmai múltjukat, jelenület és jövőjüket is lehúzhatnák a WC-n. Ervinnek viszont nincs ilyen múltja, jelene és jövője, így csak a férfiúi becsületének mondhat búcsút.

De ha mindezen túltesszük magunkat, nem törődve Ervin nem okosságával és a valódi bátorság hiányával, akkor is fontos egy dolgot kijelenteni:

Nagy Ervin nem tudja, hogy mire való a naptár.

Mert ez a ripacs azzal érvelt, hogy az áldozat nem is áldozat, hanem politikai parancsra cselekedett, hiszen pont most állt elő a történetével, miközben Péter, a pártfogoltja »próbált szépen beszélni a feleségéről«.

Nos, kedves Ervin, a pártfogoltad egy éven keresztül zsarolta a feleségét azzal, hogy nyilvánosságra hoz egy róla az otthonukban, titokban készült felvételt, ha nem kap zsíros állást és merészel elválni tőle, majd, amikor nem teljesültek a követelései, akkor megtette, amivel fenyegette a volt feleségét. Ez mind-mind előbb volt, mint hogy az áldozat kiállt beszélni a rémtörténetükről.

Tehát gyerünk, tessék keríteni egy naptárt, amelyben a hónapok és napok sorrendjét majd látni fogod, és csak annyit kell tenned, hogy a megfelelő időpontokhoz beírod az eseményeket.

Hajrá!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:13
🍓 ️ ­­­A­­ ­­d­ö­­g­­­ö­­­s­­ ­­l­á­­­n­y­­­o­k­ ­­­v­­­á­r­n­­­a­k­­ ­­r­­­á­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­­.­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­­𝗨­𝗡
kiss.istvan770
2024. április 08. 20:51
Ez a rakás sz... "új szoftver" másik fülön ismét elfelejtette a belépettséget jelző pipát. Kénytelen voltam a címlap alatti fülön újra nyitni a cikket. Ha a számítógépet használók nem dörgölik rendszeresen a szerkesztők orra alá, hogy az "új szoftvert" számtech analfabéták írták, akkor nem lesz változás! Te is írj le egy másik hibát! Bőven van miből válogatni.
Nyégé
2024. április 08. 19:26
Ripacsok gyülekezete
mondeos
2024. április 08. 19:21
Választások után meg pislognak és nem értenek semmit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!