Összenőtt, ami összetartozik

2024. április 04. 16:43

DK most már ténylegesen is elkezdte megvalósítani a Gyurcsány által sokat emlegetett egységes baloldali pártot.

2024. április 04. 16:43
Kaszab Zoltán
vasarnap.hu

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

„Végérvényesen kiderült, hogy a baloldalon még mindig Gyurcsány Ferenc a főnök.

Hozzá igazodnak, hozzá gravitálnak a kisebb pártok. A DK pedig most már ténylegesen is elkezdte megvalósítani a Gyurcsány által sokat emlegetett egységes baloldali pártot. Innentől kezdve a Momentumnak és egyéb kisebb pártoknak még nehezebb dolguk lesz Gyurcsány ellenében politizálni. A bukott miniszterelnöknek ellenben a jelenleginél is nagyobb mozgástere lesz arra, hogy neki kedvező módon alakítsa a 2026 előtti tárgyalásokat.

Persze a jelenlegi helyzet, és ami felé a baloldal halad, nem ismeretlen. 2010 előtt ugyanis már létezett egy egységes baloldali párt, amelyet MSZP-nek hívtak, és ott volt a liberális szatellitpártja SZDSZ néven.

Azt a politikai konstellációt éppen Gyurcsány Ferenc zúzta szét, és most elérkezettnek látta az idő arra, hogy visszarepítsen minket a kétezres évekbe.

Már ha kérünk belőle. Mert a budapesti városvezetés tökéletesen mutatja, hogy ugyanazokkal a reflexekkel irányítanak, mint 2010 előtt. Hangzatos szavak és nulla cselekvés. Korrupció és csődbe vitt költségvetés. Nekünk, választóknak pedig a döntés csupán annyi, hogy akarjuk-e, hogy a 2010 előtti világ visszatérjen?”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:50
🍓 ️ ­A­ ­d­ö­­­g­ö­­s­­­ ­­l­­á­­n­­y­o­­k­­­ ­v­­á­­­r­­­n­a­­k­ ­­r­á­­­d­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­.­­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­­.­𝗙­­𝗨­­­𝗡
alexandrosz-2
2024. április 06. 07:04
Kevés lesz a napi kéttucatnyi lejárató cikk erről a nernyik szarzsák haverotokról göbbelstoni! Ezer kell minimum, a kurva anyàtokat! Be vagytok szarva tőle rendesen!
irmag2
2024. április 05. 09:40
Böszme, carpe diem és akkor még van pár órád, jól használd ki, igyál valamit!
tapir32
2024. április 04. 21:54
Csődközelbe került az ország Gyurcsány vezetésével és csődközelbe került Budapest Karácsony vezetésével. A csődösök már megmutatták, hogy alkalmatlanok! Ez nem korrupció volt? Ez volt a szakértelem? Ez volt a felelős politizálás?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!