Szentkirályi Alexandrát választották a Fidesz új budapesti elnökének

2024. április 11. 18:30

A tavalyi tisztújító ülésen Láng Zsolt fideszes parlamenti képviselőt választották meg a tisztségre.

2024. április 11. 18:30

Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

A Fidesz-Magyar Polgári Szövetség budapesti választmányának elnöksége csütörtöki ülésén Szentkirályi Alexandrát választotta meg a párt budapesti elnökének – derült ki a Fidesz sajtóközleményéből, írta meg a HVG.

A tavalyi tisztújító ülésen Láng Zsolt fideszes parlamenti képviselőt választották meg a tisztségre. A tervezett két éves ciklus, így azonban csak fél évig tartott. Ennek értelmében már most a Fidesz főpolgármester-jelöltje a párt budapesti elnöke.

 

 

 

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:46
🍓 ️ ­­A­ ­­d­­­ö­g­­ö­s­ ­­­l­­­á­­n­­y­o­k­­ ­­­v­á­r­­­n­­a­k­ ­­r­­­á­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­.­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
Héja
2024. április 12. 09:19
Vonzó, eszes nő. Jó választás. Visongjatok ballibek.
bunko-jobbos
2024. április 12. 07:51
A Fidesznek Budapesten semmi esélye, és ezt ők is tudják. Még Tarlós se nyert, pedig ő tényleg jó volt, sőt bizonyított is. Lecserélték a mérnököt egy szociológusra. :-)))))))))) Szerintem Szandrának lesz egy kis gyengécske kampánya, és imádkoznak, hogy Vitézy nyerjen. Mert ő is egy kis köcsög, de legalább akar Budapestért dolgozni és nem Feri embere. Csak megérzés.
2024. április 12. 03:50 Szerkesztve
Na hiszen... amilyen a mosdó, olyan a törülköző, és a madarat tolláról..is találó... Gratulálok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!