Magyar Péterék beadták a pártjuk nyilvántartásba vételi kérelmét

2024. április 10. 16:42

A Tisztelet és Szabadság Párt alelnökévé választott Magyar Péter rögtön meg is tiltotta az alapítóknak a sajtónyilatkozatokat.

2024. április 10. 16:42

Újabb szintet lépett Magyar Péter a közéletben. 

Varga Judit volt férje a közösségi oldalán jelentette be, hogy szerdán a délutáni órákban beadták a Nemzeti Választási Bizottságnak a pártjuk nyilvántartásba vételi kérelmét. „Ezzel a párttal indulunk 2024. június 9-i európai parlamenti és az önkormányzati választáson. 

A párt nevét a regisztráció jogerőssé válása után hozom nyilvánosságra” 

– írta.

Csütörtökön már döntés is születhet

Magyar ismertette, hogy a Választási Bizottság csütörtökön ülésezik, és elvileg döntést is hoz. „Lássuk meg, mennyire fél a hatalom és hogy megpróbálják-e adminisztratív eszközökkel megakadályozni az indulásunkat” – jegyezte meg.

Bejegyzését azzal zárta, hogy 

a június 9-i választás mérföldkő lesz”.

„Ha összefogunk és összekapaszkodunk, akkor semmi és senki nem akadályozhatja meg, hogy visszavegyük a hazánkat” – fogalmazott a közéletben egyre komolyabb szerepet vállaló egykori diplomata.

A vonatkozó bejegyzés alább tekinthető meg:

A párt alapításról Magyar Péter legutóbb az ATV-nek adott interjújában beszélt. De akkor még annak a hozzávetőleges időpontját sem árulta el. Úgy fogalmazott: 

Mindennek rendelt ideje van” 

Frissítés:

Nem sokkal az idézett posztja után újabbal jelentkezett Magyar Péter, melyben azt a tájékoztatást adta, hogy „mivel a sajtóba már kiszivárgott, ezért megerősítem, hogy

a Talpra Magyarok Közössége a Tisztelet és Szabadság Párt színeiben indul a 2024. június 9-i választáson”

Majd azzal folytatta, hogy a párt a szerdai közgyűlésén az egyik alelnökévé választotta, illetve a közössége a párt ügydöntő szerveiben is többségbe került.
„Köszönöm a párt alapító tagjainak, hogy felismerve a hazánk érdekét, lehetővé tették a közös munkát” – fogalmazott.

A sajtó képviselőinek jelezte, hogy a párttal és annak indulásával kapcsolatban ő nyilatkozik. Végül kérte, hogy „a korábbi alapítókat, civil embereket ne zaklassák feleslegesen”.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 200 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:47
🍓 ️ ­­­A­ ­d­­ö­­­g­­­ö­s­­­ ­l­­­á­­n­­­y­o­­­k­­ ­­­v­­á­­r­­n­­a­k­ ­r­­á­­­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­­.­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
Bastyaelvtars
2024. április 11. 05:35
https://youtube.com/shorts/YFIjg7ITmL8?si=-WSsBhUVmj1uyeOx
bagira002
2024. április 11. 01:25 Szerkesztve
Gyurcsányné ezt ficsúrt padlóra küldi , új vezér alak egy csörtére egyáltalán kimer e állni . Nevét nem írom le annyit se érdemel.
Mich99
2024. április 11. 00:59
A skizofrén moslékok hallelujáznak Patkány Peti láttán és ugyanakkor reszketnek, mert Peti kifurulyázhatja a szánalmas kis pártjaikból a patkányokat...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!