Akcióba lépett a magyar titkosszolgálat Petikére állított kétezer ügynöke

2024. május 11. 13:48

Rogán és a Pintér intézték a mágneses vihart, hogy a seggfej ne tudjon élőzni.

2024. május 11. 13:48
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog Blog

Nyitóképünk illusztráció (Forrás: Mandiner archív)

„Akcióba lépett a magyar titkosszolgálat Petikére ráállított kétezer ügynöke, no meg a Rogán és a Pintér. Ők intézték a mágneses vihart, hogy a seggfej ne tudjon »élőzni«...”

Ezt is ajánljuk a témában

Kapcsolódó vélemény

undefined

Francesca Rivafinoli

Mandiner

Idézőjel

Persze az is kiváló kérdés, hogy vajon a kocsmába vagy egy komolyan vehető államférfi-aspiráns szónoklatába illik-e egy „Frász Ágoston Sámuel” jellegű óvodás csúfolódás.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap_Bender
2024. május 13. 09:36
Kétezer "jól képzett" ügynök is kevés a valóság elfedéséhez elvtársak! Kádár még a buszon vagy villamoson vicceket mesélőkre is ügynököket állított. És bizony, ha elkaptak valakit, az jól elverték és egy volt munkatársunkat másfél évre le is ültették az Üllői úti buszon mesélt viccért. Mindezt 1967-ben. Visszajönnek a "régi szép idők"? Gondolom Bayer elvtárs már alig várja. A kormánypárti farkasfalka pedig támadásba lendült a választás előtt. Gondolom az összes Piroskát, Kismalacot, Jancsi és Juliskát, Hófehérkét, Hamujenőkét sőt az összes nagymamát is felfalják. A tájékozatlan, megvezetett tömeg pedig "repes az örömtől" vagy "reszket a félelemtől", kinek mi jutott alapon.
EX_Terminator
2024. május 13. 05:40
Nincs az a mennyiségű propaganda ami ezen az idiótán segíthet. Ebből még makizajnál is nagyobb zakó lesz.
gekk
2024. május 12. 23:00
A kis lakásnepper, abuzálóbarát fehérjehalmazt hallhattuk.
Antifleto
2024. május 12. 21:01
Bayer Zsolt minden szava 10/10, ezért rángatóznak itt ennyien a libcsik
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!