Alapjogokért Központ: Ismét a pedofilokat mentegeti a baloldal!

2024. május 06. 18:48

Az intézet szerint 2021-ben sem szavazták meg a gyermekvédelmi törvényt, 2022-ben pedig a népszavazás ellen uszítottak.

2024. május 06. 18:48

Nyitókép: Hegedüs Róbert / MTI

Az Országgyűlés előtt van a kormánypártok által benyújtott gyermekvédelmi javaslatcsomag – kezdi Facebook-bejegyzését az Alapjogokért Központ, amely szerint a tervezet újabb komoly szigorításokat tartalmaz a gyermekekkel szembeni bűntettek megelőzése és a tettesek méltó megbüntetése érdekében. Azt írják: Gyurcsány Ferenc utasítására baloldali képviselők egy csoportja, köztük Karácsony Gergely párttársai módosító indítványt nyújtottak be a javaslathoz. S láss csodát, nem a szigorítás, hanem az enyhítés irányába szeretnék tolni a gyermekeket védő szabályokat. Nem meglepő mindez azután, hogy 

2021-ben sem szavazták meg a gyermekvédelmi törvényt, 2022-ben pedig a népszavazás ellen uszítottak.

A baloldalon korábban is láthattunk pedofilokat mentegető nyilatkozatokat. Ide vezet az a folyamatos érzékenyítés, mellyel minden szexuális orientációt egy kalap alá vesznek, és védendő identitásként azonosítanak. Ebben élen jár az a TASZ is, amely Gyurcsány és Karácsony javaslataival összhangban már homofóbiával riogat és a gyermekvédelmi szigorítások ellen szólal fel legújabb jelentésében.

A veszélyek korában élünk. 

A felelőtlen, ideologikus hőzöngésnek nem most van itt az ideje. Most felelős, határozott cselekvésre van szükség. A baloldal azonban újabb esélyt játszik el a nemzeti minimum megteremtésére, ahogy teszi ezt évek óta a migráció és a háború ügyében is. A gyermekek védelme, a migráció megállítása és a háborúból való kimaradás alapvető nemzeti érdekeink, 

azonban a magyarok a baloldalra ezekben az ügyekben szokás szerint nem számíthatnak.

A jelek szerint Gyurcsány Ferenc és Karácsony Gergely újabb kibúvókat keresnek, nehogy meg kelljen szavazniuk az új gyermekvédelmi törvényt. Lelkük rajta, számunkra azonban a gyermekvédelem nem lehet kompromisszumok tárgya – olvasható a bejegyzésben.

 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:48
🍓 ️ ­I­g­­­a­­z­­­i n­i­­m­f­o­m­­­á­­n­­­i­­á­­­k­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­­.­­­𝐗­𝟏­­𝟖­­­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
Mich99
2024. május 07. 00:52
Pedó Fletó a Pedofi Koalíció örökös elnäke.
zsolti123
2024. május 06. 23:10
https://magyarnemzet.hu/belfold-archivum/2014/09/burattino-lezarult-a-hatosagi-vizsgalat "a gyermekeket megerőszakoló férfinak nincs pedagógusi végzettsége. Kiderült az is: a férfi úgy dolgozott a Burattinóban, hogy közben évek óta büntetőeljárás folyt ellene gyermekek fizikai is lelki bántalmazása miatt. A férfi korábban általános iskolai végzettséggel gyermekfelügyelőként dolgozott. Molnár László, az iskolát működtető alapítvány elnöke akkor úgy tájékoztatott, hogy a férfi összesen 27 kisfiút erőszakolt, illetve rontott meg. A hátrányos helyzetű gyermekeket nevelő iskola igazi liberális oktatási műhely: az intézményt működtető alapítvány kuratóriumában a liberális elit olyan figurái ülnek, mint Béki Gabriella, az SZDSZ alapítója, ügyvivője, országgyűlési képviselője, illetve Trencsényi László, a Magyar Pedagógiai Társaság ügyvezető elnöke, aki a Hálózat a Tanszabadságért nevű mozgalom alapító tagjaként korábban rendszeresen a köznevelési törvény visszavonását követelte."
zsolti123
2024. május 06. 23:07
Bosszút állt a baloldal az őrnagyon, aki elfogta az SZDSZ-es pedofilt https://pestisracok.hu/bosszut-allt-a-baloldal-az-ornagyon-aki-elfogta-az-szdsz-es-pedofilt/ - Lévay Levente, Kispest első szabadon választott polgármestere 1999-ben, az FBI jelzése nyomán került a hatóságok célkeresztjébe. Az ügyben végül 2005-ben mondta ki a bíróság, hogy Lévay elkövette a terhére rótt cselekményeket, ám az ügyet felderítő nyomozót eközben meghurcolta a volt kerületvezető a baloldali média aktív közreműködésével. Lévay SZDSZ-es politikusként jó kapcsolatrendszerrel rendelkezett, és a korabeli, szinte kizárólag baloldali irányultságú média „a műsorvezetők profi szörnyülködése és szolgai alákérdezés mellett” úgy tálalta az ügyet, hogy Lévayt „le akarják járatni”. Kovács Viktor őrnagy, akinek egysége addigi karrierje során több száz gyermeket mentett ki a futtatók és emberkereskedők karmai közül, a médiahadjárat és a politikai nyomás hatására elhagyta a testületet.Felesége elvált téle
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!