Cseh Katalin alaposan belezavarodott: a gyanús családi cégről nem, „budapesti városokról” azonban beszél (VIDEÓ)

2024. május 01. 16:23

A Momentum EP-képviselője továbbra is büszke rá, hogy gátolják hazánk uniós forrásait.

2024. május 01. 16:23

Fotó: képernyőmentés/Magyar Nemzet

Alaposan belezavarodott a mondandójába Cseh Katalin, aki a Magyar Nemzet riporterének „budapesti városokat” emlegetett.

Büszke vagyok arra, hogy ezek a fejlesztések már most megvalósulófélben vannak számos kerületben és számos budapesti városban és ööö… számos… ezt fogják bevágni, ugye, hogy ezt fogják bevágni?”

– tette fel a kérdést Cseh Katalin, miután teljesen összezavarodott saját monológján belül, amikor a Magyar Nemzet arról kérdezte, nem érzik-e visszásnak, hogy az uniós források visszatartásáért kampányolnak.

Ezt is ajánljuk a témában

Erre büszke Cseh Katalin, a gyanús családi cégről viszont már nem szívesen beszél. Mint ismert, a Fővárosi Főügyészség közleménye szerint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal több helyszínen is házkutatást tartott és bizonyítékokat foglalt le a Cseh Katalinékhoz köthető uniós pénzügyi visszaélésben. Az uniós botránnyal 2021 nyarán, az Anonymus álarcos alak leleplező anyagai után kezdett foglalkozni a sajtó,

az adóhatóság pedig költségvetési csalás gyanújával indított nyomozást.

A nyilvános adatok alapján ugyanis a lap szerint arra lehetett következtetni, hogy a Cseh Katalinék családi vállalkozásához köthető céghálózat tagjai bűncselekménygyanús körülmények között pályáztak és nyertek el 4,8 milliárd forintot.

Ezt is ajánljuk a témában

A Fidesz EP-listavezetője, Deusch Tamás szerint Cseh Katalin a magyar Eva Kaili, a fent említett céges botrányban ugyanis megközelítőleg ötmilliárd forintnyi forráshoz jutottak hozzá csalárd módon, ezért a korrupciógyanús ügyben folyik a büntetőeljárás. Deutsch úgy látja, az unió legsúlyosabb korrupciós ügyében érintett Eva Kaili ministránslány Cseh Katalinhoz képest.

Donáth Anna és Cseh Katalin arra büszke, hogy a saját hazájuk ellen áskálódnak”

– tette hozzá a videóban Deutsch Tamás.

 

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
The Loner
2024. május 03. 07:11
Hibbe csúf !
Krupp Skya
2024. május 02. 15:40
Lárva Arc
evpus
2024. május 02. 07:16
Haza áruló! Ki kell utasítani az országból.
gyaloggos
2024. május 01. 21:25
MÉSZ a kukába, te MOCSADÉK!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!