Nagy Zsolt: Nem bírom ki, hogy befogjam a pofámat!

2024. május 02. 18:18

A színész képtelen elengedni a politikát, pedig becsavarodik tőle.

2024. május 02. 18:18
null

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Nagy Zsolt interjút adott Geszti Péternek, melyben többek közt azt is elárulta, hogy képtelen elengedni a politikát, annak ellenére, hogy csak becsavarodik tőle. A beszélgetésben arra is kitértek, hogy mostanában elmondása szerint nem hívják filmekbe, mert „sok olyan helyen szerepelt, ami sokaknak bántja a csőrét, vagy nem szeretik, hogy hangoskodik”.

Mondjuk a hatpárti egységnek is voltam a hangja. Megjelentem október 23-án a Karácsony mellett, akkor a TASZ-nak voltam a nagykövete, a gyűlöletbeszéd ellen kampányoltam, a tanárok mellé odaálltam” 

– ecsetelte a közéleti aktivitásáról elhíresült színész Gesztinek.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Bokor Gábor

Mandiner

Idézőjel

Amit a színész úr elővezet, az új szint, valljuk be. Engem mindig meglep, hogy ezek az emberek nyugodtan tudnak aludni éjszakánként.

Nagy Zsolt az orosz-ukrán háborút összefüggésbe hozta a magyar focisták adómentességével, ugyanakkor megjegyezte, hogy az általa kifejtettek inkább konyhafilozófiaként értékelhetők, hiszen nem politikus, társadalomtudós vagy gazdasági szakember. Hangsúlyozta viszont, hogy amit lát, azt szörnyűnek tartja.

Ezért akartam elengedni a politikát, mert csak belecsavarodom. Tényleg, nem az én dolgom, de egyébként meg nem bírom ki, hogy befogjam a pofámat. Nem bírom ki! Ez az igazságérzet.

Egyszerűen nem bírom elviselni azt, hogy a pofámba hazudik folyamatosan egy csapat öntelt ember, akik a vezető politikusaink, akik teljesen hülyének nézik ennek az országnak a polgárait. Egyébként választópolgárait, vagy csak egy részét a polgárainak” – fejtette ki ars poeticáját a színész.

Az interjút itt tekinthetik meg:

 

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nnjohn
2024. május 03. 08:42
Muhahahagaha !!! Nagy Zsolt a gyűlöletbeszéd ellen !!!! Muhahahahahahaha !!!
Szuperszig
2024. május 03. 08:11
"...hiszen nem politikus, társadalomtudós vagy gazdasági szakember." És nem színész.
Stingary76
2024. május 02. 22:31
Ki a franc ez? Sose hallottam erről a fazonról...
EX_Terminator
2024. május 02. 22:29
ÉS SOHA A BÜDÖS ÉLETBEN NEM FOG SZÁNDÉKOMBAN ÁLLNI. EBBŐL TI FÉRGEK!? SOHA SEMMI NEM FOG MEGTÖRTÉNNI ÉS VAGY ELTAKARODTOK VAGY A VÉRBE FAGYOTT HULLÁTOKAT FOGJÁK ELVINNI.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!