Sulyok Tamás is megszólalt a Robert Ficót ért támadás után

2024. május 15. 16:48

„Imádkozom érte, és gyors felépülést kívánok neki” – írta a magyar köztársasági elnök közösségi oldalán.

2024. május 15. 16:48

Orbán Viktor miniszterelnök és Szijjártó Péter külügyminiszter után a magyar államfő is megnyilvánult a Robert Ficót ért támadást követően.

Sulyok Tamás azt írta közösségi oldalán: „Megdöbbentett a Robert Fico szlovák miniszterelnök ellen elkövetett támadás híre. 

Imádkozom érte, és gyors felépülést kívánok neki.”

A vonatkozó bejegyzést alább olvashatja:

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, lövések dördültek a szlovák kormány nyitrabányai (Handlová) kihelyezett ülését követően. Denník N arról ír, hogy a lövések Robert Fico (Smer) kormányfőt érték. Sajtóinformációk szerint a szlovák kormányfőt a gyomrán és a mellkasán érte találat.

Robert Ficót kimenekítették a helyszínről, és mentőhelikopter szállította a besztercebányai kórházba. Jelentések szerint túl van az életveszélyen.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
TOM66
2024. május 15. 20:20
Tommaso ismét 300 kommentet hányt ide ma! Szorgos ki bérkommentelő! A guminő nem sokáig kötötte le! :-))
Tommaso
2024. május 15. 19:48
Az itt kommentelő, jobban mondva fröcsögő jobboldali trollok gyűlölködnek és keltik a feszkót. Mig Tommaso komolyan aggódik a kormányfő biztonságáért. Hiszen látjuk, mi történik a nemzetüket eláruló ruszkicsicska politikusokkal.
Tommaso
2024. május 15. 19:05
Na, megszólalt a hazudós, a népszavazások kapcsán nemzetellenes Sulyok is.
Tommaso
2024. május 15. 19:04
"Az ellenzék és az ellenzéki progresszív sajtó gyűlöletkeltő politikája" EZT A BAROMSÁGOT. Ha ez lenne az ok, akkor számos liberális és baloldali magyar politikust már rég megmerényeltek volna, a felhergelt agymosott FIDESZESEK.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!