Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. május 10. 15:54

Akkoriban én is csüngtem a Barátok köztön, nagy rajongó voltam – persze, ha tudom, most is megnézem, és nem azért, mert benne vagyok.

„Az Operettszínház színésznőjeként hogyan kerültél be a Barátok közt-be?

Behívtak egy válogatásra, gondolom, akkor már megvolt, hogy egy ilyen karakterű nőt keresnek. Először egyedül kellett játszanom a kamerának, majd másnap visszahívtak, hogy Tihanyi Tóth Csabával (Novák Laci alakítója - a szerk.) is fel kellene venni egy jelenetet - akkor már nagyon dobogott a szívem, hisz ezzel azt éreztették a készítők, hogy van esélyem. A következő nap már hívtak is, hogy megkaptam a szerepet.

Inkább könnyebbség, vagy inkább nehézség volt, hogy valaki már vitte előtted ezt a szerepet?

Ahhoz szerintem már túl régen szerepelt utoljára ez a karakter, hogy össze lehessen minket hasonlítani. (Juhász Gabi figurája tizenegy év után tért vissza a történetbe - a szerk.) Akkoriban én is csüngtem a Barátok közt-ön, nagy rajongó voltam - persze, ha tudom, most is megnézem, és nem azért, mert benne vagyok, hanem mert tényleg leköt a történet. Szóval ismertem Pető Fannit a képernyőről, de annyira más alkat is vagyok, hogy értelmetlen lenne az ő játékához mérnem magam. A készítők egyébként direkt választottak teljesen más külsejű nőt a szerepre, ezzel akarták érzékeltetni, hogy az idők során mennyire megváltozott a karakter. (...)

Volt olyan készség, amelyet direkt a Barátok közt miatt kellett elsajátítanod?

Miután a szerep szerint egy boltban dolgozom, meg kellett tanulnom használni a pénztárgépet - ami korántsem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik. Először nyomkodtam mindent, pityegett, ki se nyílt, majd hasba vágott a kiugró rekesz, tényleg meg kellett tanulnom kezelni. Emellett fára kellett másznom egyszer, ami szintén nagy kihívás volt, mivel tériszonyos vagyok, és hangyák meg bogarak közt ültem odafenn.”

A bejegyzés trackback címe: http://media.mandiner.hu/trackback/1706


7 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerintA BK-ban boltos.De azért lehetne valamilyen rendezettebb frizurát csinálni neki. Vagy egy boltos kinézhet igénytelenül is?:(


"Ezért tartunk ott ahol....."
-------------------------------
Mert mégis, hol tartunk okoska?!
Imádom az ilyen sejtető, de semmit sem mondó erőltetett nyögdécseléseket.
Érvek nélküli, üres fejű fazonok stílusa és eszköze ez, kiskoma.

Eszemben sincs a műsor védelmére kelni, csupán reagáltam egy tragikus ostobaságra, amely semmire sem való, egyedül a destrukció keltésére.
Abból viszont már nem nagyon kérünk, van belőle éppen elég.
Nem veszed észre, hogy a te fajtádtól érzik az emberek rosszul magukat?!


Egyedül azért szereti az átlag magyar, mivel ő is úgy él. Kiválóan megfogalmaztad. A BK-nál unalmasabb, fantáziátlanabb, sablonosabb szart még nem baszott a kereskedelmi média.

Én inkább nézek ilyeneket-é,

http://www.youtube.com/watch?v..

meg majd a Trónok Harcát.


Látod, mennyire tisztelik meg a TV-nézőket metélték. Még szerencse, hogy van internet és ott azt nézek amit akarok, meg azzal töltöm az időt, amivel akarom.:)Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó