Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. május 21. 10:47

Ahányszor a Klubrádiót hallgattam, dührohamot kaptam, és agyvérzés kerülgetett. A Klubrádió meghamisítja a valóságot, letagadja a tényleges helyzetet, és megbénítja az ellenzék cselekvőképességét.

„Az ATV nézőinek azt kell eldönteniük, hogy tévézni akarnak vagy szabadságot akarnak. Tévézhetnek is, de akkor azt diktatúrában kell tenniük. Ha szabadságot akarnak, akkor erről a tévéről le kell mondaniuk, mert ez kiveszi a lelkükből a szabadság iránti elszántságot és erőt. Akik nem tudnak tévé nélkül meglenni, és ez az egyetlen nézhető csatorna, azok tévézzenek nyugodtan, de ne beszéljenek az Orbán-rendszer megbuktatásáról. Készüljenek arra, hogy a tévéfoteljükből fogják az Orbán-rendszert szemlélni még vagy húsz-harminc éven át.

A Klubrádió helyzete némiképp más. A Klubrádió nem azért szolgálja az Orbán-rendszer érdekeit, mert kiegyezett a háttérben a hatalommal. Hanem azért, mert szerepzavarban van, vak, süket és gyáva. Ebből kifolyólag romboló hatása nemcsak akkor szűnhet meg, ha a rádió megszűnik, hanem akkor is, ha a rádió megváltozik. De erre hosszabb ideje nem mutat hajlandóságot. A Klubrádió nem vette észre a változásokat. Beleragadt a demokráciába, és ma is úgy próbál viselkedni, mintha demokrácia lenne. Azt gondolja, hogy a sajtó feladata kizárólag a tájékoztatás. Egy korábbi durva példámban már jeleztem, hogy a Klubrádió szakmailag kiváló élő tudósításokat küldene Auschwitzból. Megbízható adatokat közölne a beérkezett vonatok számáról. Szakértő mondaná el, hogy az alkalmazott gáz hogyan öl, és pontos számokat hallhatnánk a kemencék kapacitásáról. Csak azt felejtenék el közölni, hogy itt emberirtás folyik, iparszerű méretekben gyilkolnak. Azt sem mondanák el, hogy ebben az esetben nem érdemes szó nélkül felszállni a vonatokra, mert a végállomáson a halál vár. Médiafelfogásuk szerint a sajtónak ez már nem feladata. A sajtó feladata csak a tájékoztatás. Elég, ha elemzi a diktatúrát, megdöntenie nem kell.

A Klubrádióban még fél évvel ezelőtt is azt mondták, hogy nincs diktatúra. Ezért Bolgár György rendszeresen lebeszéli a betelefonálókat az igazukról. Felveszi azt a téves pózt, hogy neki mindig a másik oldalt kell képviselnie. Ez tévedés, az újságírónak mindig az igazságot, a törvényességet, a jogállamiságot és a demokráciát kell védelmezni, nem az ellentétes álláspontot. Egy törvénytaposó kormánnyal szemben nem mondhatja azt, hogy próbáljuk megérteni a kormány álláspontját is. Ez nevetséges. Ahányszor a Klubrádiót hallgattam, dührohamot kaptam, és agyvérzés kerülgetett. Ez a rádió nem felrázza az ellenzéket, hanem elaltatja. A Klubrádió meghamisítja a valóságot, letagadja a tényleges helyzetet, és megbénítja az ellenzék cselekvőképességét. Ha nem így van, akkor hogyan lehet, hogy Orbán egy hangos szó nélkül felszámolta a demokráciát?”

A bejegyzés trackback címe: http://media.mandiner.hu/trackback/1892


86 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerintEgyetértek Bartussal! Nézzétek a jobboldali rendszert úgy húsz-harminc évig, fotelból!


Elnézést kérek a Bartustól, hogy eddig egy gennyláda, sértett hazaárulónak neveztem. Tévedtem. Szimplán elmebeteg. Jobbulást neki.

Válaszok:
gróf Bercsényi | 2012. május 21. 13:08
hátakkor | 2012. május 21. 13:20

"és agyvérzés kerülgetett."

Nem csak kerülgetett. El is kapott, ez tisztán látszik. Keresd meg a gyógyszered.


"Azt gondolja, hogy a sajtó feladata kizárólag a tájékoztatás."

Bartus azt gondolja, hogy a sajtó feladata az ő téveszméinek minél hangosabb és erőszakosabb hirdetése.

Válaszok:
janka | 2012. május 21. 17:00

Aratónak sarlót, ne Klubrádiót!


Kezd egyre szimpatikusabb lenni nekem ez a Klubrádió.


Világforradalmaaaaat!!!!!!!

Döntse már meg valaki a zorbánt.... :D:D

Válaszok:
heep | 2012. május 21. 11:45

Ez a fasz Bartus, már a Hét-ben is egy tuskó volt valaha. Most az óceánon túlról ugat haza, szidja az országot. Ha eddig nem jött haza /nem hiányzik!/ ez után még annyira sem fog.
A vén szaros Kertész Kanadai kiruccunása lebeg gárgyult szemei előtt.


Bartus elvtárs, ne Amerikából oszd az észt, hanem itt nyald ki az elvtársak fenekét, elnézést, hogy ilyen szavakat használok, de idegesit ennek a diszidált köcsögnek az irása.


A szélsőségek ugyebár összeérnek, és ezért nehéz megkülönböztetni Bartust a turbómagyaroktól. Igen, Bartus pont olyan, mint a többi széljobber, csak a másik oldalról közelíti meg a közös komcsi/náci G pontot.


most akkor bartus szerint mit kéne csinálnia a klubbbrádijónak?

molotov koktélokat dobni a sajtótájkékoztatókon?

ez 1 őrült!!!!


Nem gondoltam volna, hogy szimpatikus lesz a Klubrádió, de ha ebből az embernek látszó személyből és társaiból ilyen indulatokat vált ki, akkor nem baj, hogy nem szűnt meg.

Amúgy Bartus László a tipikus példája annak, hogy agyhalál után is van élet!!

Válaszok:
janka | 2012. május 21. 17:13

"Döntse már meg valaki a zorbánt...."

Ennek a jóembernek ez kevés. Ez a forradalmat is forradalommal akarja megdönteni. És ezt mint permanens folyamat képzeli el.


És mond az utálatosképet megköpdödted,mert ha nem nem ér az egész semmit.


Én végigolvastam az eredeti cikket is. Szerintem az a rész az érdekesebb, ahol az ATV (Németh Sándor) - Orbán paktumot leírja. Nagyon a bögyében van Bartusnak a hitgyüli. Arra meg kifejezetten kíváncsi lennék, hogy Kálmán Olga tudja-e magáról, hogy ő voltaképpen az Orbán rezsim konszolidációjának az eszköze?

Válaszok:
Antigoné | 2012. május 21. 12:01

Ebben a zagyvaságban egyetlen értelmes mondatot találtam: "Amikor a néző a tévét bekapcsolja, önmagát kikapcsolja, és akkor átveszi a gondolkozását Németh Sándor".

Válaszok:
weisz.k | 2012. május 21. 17:21

Kálmán Olga egy nagyon közepes képességű, ám nagyratörő és elviselhetetlenül agresszív nőnemű lény ( nem nő!), sajnálom a gyermekeit.

Válaszok:
egysegelem | 2012. május 21. 12:37
Ravenlord | 2012. május 21. 13:23

ez a cikk durvább, mint amit valaha olvastam. nem térek magamhoz. a klub rádió túl mérsékelt. hát ez nagyon jó. diktatúra van. hát én beszarok.
közhelyes kérdés: tényleg ennyire hülye? van ennyire buta ember? akkor hogyan lélegzik? tud járni egyáltalán?


Szimplan legjobb magyar riporter, aki kepernyon van meg es a korahoz kepest jo no is, sokan orulnenek ha igy neznenek ki.

Válaszok:
lajkakutyus | 2012. május 21. 18:25

"Ahányszor a Klubrádiót hallgattam, dührohamot kaptam, és agyvérzés kerülgetett."

Ejj, akkor mégis csak kár érte... XD


Azér' az nem semmi, hogy ez a pasas (aki még a szektáját, a Hitgyűldét is elárulta korábbi életében) balról támadja a Klubrádiót!

Guiness-eset.

Válaszok:
Burmann | 2012. május 21. 13:22

Persze, beteg ember a Bartus. Meg az is aki viszontközli, különben sose tudtunk volna róla..

Válaszok:
heep | 2012. május 21. 13:37
tatu | 2012. május 21. 17:14

Mint anno a tiranai rádió az "államkapitalista" szovjet tömböt.


Nem vitatkozok KO női és anyai erényeit illetően, ez a te véleményed. Én nem minősítem ezen a téren, mert nem ismerem. Riporternek szerintem igenis jó, a mai magyar mezőnyben feltétlenül a legjobbak között van.


"Meg az is aki viszontközli"

Az emberek, a normálisak érthető borzongásával, olvassák beteg barátunk újabb és újabb közlési rohamait. Jobb mint bármelyik horror. Ahhoz az állapothoz képest amibe a Bartus került vidám intézeti leánykák teadélutánjának tűnik egy meteor becsapódása vagy egy 200 méteres óriáshüllő támadása New York ellen. Ez pedig növeli az olvasottságát a mandinak, ezzel generálva reklámbevétel növekedést. Ennyire egyszerű az ok.


Hülyegyerek ez a Bartus!A rendszert "jobb farpofán" akarta rúgni,de "bal farpofán "
találta el.Ami pedig az ATV-s üdvöskt illeti-
(KO)megharagszik az EU!Mi az hogy "jó nő"?
Ez diszkrimináció! Vétség a nemeket külön kiemelni!Pláne az,hogy egy férfi fantáziáljon (mint egy kiskamasz)egy nő kapcsán!
Megsérted a Kohn Bedit féléket!


Ilyen amikor nagy elmék találkoznak.:)))


Nono! Pont mint orbán, kövér, jobboldal - Magyar Nemzet, Magyar Hírlap, "Demokrata", Heti Válasz...... orbán-führer téveszméinek minél hangosabb és erőszakosabb hirdetése! A másik oldalon miért fáj? Más szemében a szálkát is, magáéban a gerendát sem......


Ez a nagy magabiztosság nagy pofáraesést fog szülni....! Nem is olyan sokára.....Egyébként nagyon jellemző ez a "nem oszt, nem szoroz" jobboldali mentalitás: bezzeg, mikor épp ők voltak az ellenzék, hogy követelőztek, a maffiózó barátaikat vezényelték az utcára! Akkor kellett volna őket kussoltatni, nem mindent megengedni nekik! De jön még kutyára dér! A hazug embert (orbán-kövér-áder) hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát! Mert hazudnak éjjel, nappal, még a kérdéseik is hazugságok! Lesz még "nem oszt, nem szoroz" a jobboldalnak!!

Válaszok:
red label | 2012. május 22. 11:00

NINCS!!! FELSZÁMOLTA! DIKTATÚRA VAN, CSAK MÉG NEM ÖLNEK, ENNYI A KÜLÖNBSÉG HITLER, SZTÁLIN ÉS ORBÁN KÖZÖTT! De majd annak az ideje is eljön, azért kell most ordítani! Olyanok vagytok, mint a németek anno a Führer alatt: "nem, nem, az nem lehet, hogy ez a hercig kis többgyerekes kolbásztöltő pálinkázó focista rossz ember lenne! jajj-jajj, nem-nem!" PEDIG DE!!!!!

Válaszok:
lajkakutyus | 2012. május 21. 18:18

Az agyhalál utáni életre a fidess-tagok létezése a tudományos bizonyosság.... indultak a liberális unióból, aztán dupla csavarral, köpönyegforgatással egy másik napon már szélsőjobboldali horthysták lettek... Ezt hogy lehet túlélni? szerintem már csak a zombik fidessesek.

Válaszok:
őshonos | 2012. május 21. 20:36

A mandiner még leközli néha-néha a Bartus egy-egy cikkét, hogy tudjuk... él még és a partvonalon kívülről valamit ordibál...


Kedves ZolieM, a te gondolkozásodat ki "vette át", h "értelmesnek találod" e mondatot..? A közösség tagja lévén én egyáltalán nem észlelem úgy, h ne tudnék önálló gondolatokat és véleményt megformázni. Vajon a te véleményed mire alapul, személyes tapasztalatokra vagy esetleg más (demagóg) véleményeire..? Kíváncsi lennék, h végig néztél-e már egyáltalán egy közvetítést.


Na Bartus már megint megszólalt a tengerentúlról. Hát... nem csodálom hogy oda elmenekült...Az indiánok tisztelik a bolondokat!


Bartus, szervezd meg az amerikai Klubrádiót, és utaztasd a cigányokat Kanadába. Ez a legtöbb, amit ezért az országért megtehetsz.

Ja, még annyit, hogy soha többé a koszos lábadat ide be ne tedd!


Megítélés kérdése. Nekem az a problémám Orbánnal, hogy nem eléggé "rossz" ember.

Putyin már lerendezte volna az oroszok belső ellenségeit, mint ahogy a "taknyosorrú bankárokat" is.

Ilyen szemét -baloldali- ellenzéke a világon egy kormánynak sincs, nem kellene ezekkel kesztyűs kézzel bánni.

Tévedés ne essék, itt nem általános értelemben vett politikai ellenzékről van szó, hanem egy ellenséges lelkületű, intoleráns, kirekesztő magyargyűlölő hordáról.


"Mintha demokrácia lenne"? Tudtommal Magyarországon demokrácia van és ezt még a távoli Államokból is így látják.
Az viszont egyértelműen látszik, hogy Bartus úr szerint nem elég egy médiumnak vagy újságírónak, ha korrektül tájékoztat...


Izlés dolga. Szerintem Kálmán Olga közepesen felkészült, és nagyon elfogult riporter.

Mészáros Antónia nagyságrenddel jobb a szakmában, és sokkal jobban is néz ki.

Utóbbi hölgy, ha így folytatja, a legkiválóbbak közé kerül.


Mulatságos, Bartus aktuális epeömlése, de az életben, nagyon sok -ennél hasznosabb szórakozás is van, mint egy futóbolond politikai célzatú hülyeségeit olvasgassam.

Más alkalommál már leírtam, hogy személyes tapasztalatom - egy normális európai országban, a hétköznapi társasági beszélgetésben , soha szóba sem jön a politika.
Mert a kutyát sem érdekli.
Ez csak itt magyarországon van igy , amióta a baloldal Rohn Werber segitségével, állandó permanens hideg polgárháborút viv ,a magyar közéletben.

Pedig- annyi más érdekes téma van, a hobbitól kezdve, az utazáson át sok más.

Már leirtam- az a meggyőzödésem és a témabeli cikk kapcsán is, megerősitve látom, hogy az eddig hatalmon lévő balliberális politikai réteg, elvesztette az eszét.
Egyszerüen - megőrült a hatalom elvesztése okán.
Megnyilvánulásaik, ma már minden racionalitást nélkülöznek.
Az semmiképpen nem jó -ha kb nyolc- tízezer futóbolond szaladgál az utcákon!
Csakhogy például, Daniel elvtársat hozzam példának. :-)
Szabadon szaladgál , pedig elmebeteg. :-)


Életemben nem olvastam még ilyen színvonaltalan cikket. Hihetetlen, hogy mindenféle szemetet ma már megjelentetnek a médiában. Ez az ember ha jól tudom korábban pont a Hit Gyülekezete taja volt, de meglopta és elárulta, ezért most a távolból próbálja a hazugságaival lejáratni, ez gusztustalan. Kár, hogy nem lehet Magyarországon bírságolni a hazugságot közlő cikkek íróit,mert akkor gazdasági fellendülésbe kezdene az ország.


Bírom, annyira vágja, hogy mekkora diktatúra van itt. Mikor járt ez itthon, honnan ilyen jól értesült? Tudomásom szerint évek óta az USA-ban tengeti nyomorult életét.


Baromság.Éleslátásukat bizonyította,hogy rájöttek az Szdsz báránybőrbe bújt farkas,és időben elhatárolódtak tőlük.Ezen nem érdemes vitatkozni mert a nagy antikommunista párt tele volt ÁVH-gyerekekkel.Képzelem ezek egymás között milyen demokraták voltak.Na,és hol van most a szadesz?A történelem szemétdombján.Ennek ellenére lesz itt koalicíó,mert lassan odakerül a Dk Fletóval,erősen közelít a maszop az Lmp-vel együtt.Majd békésen elhomokoznak:homokvárak,egy-két légvárral kiegészítve.


Ez a szerencsétlen Bartus mindig bakot lő. Olyan témákhoz nyúl bénán, hogy tényleg csoda, hogy még nem kapott agyvérzést...:-D Persze! majd ő majd ő mondja meg nekünk a frankót, ne vicceljünk már. Ez egy csaló, feltűnésre vágyó ember, de hazajönni nem mer, biztos fél a maffiától.


Hú de könnyű Bartusnak Amerikából habzó szájjal fröcsögni.
Olyan durva csúsztatások vannak a cikkjeiben, hogy az ember ezen már csak röhögni tud. Ha ekkora szája van, akkor miért nem jön haza és jelölteti magát országgyűlési képviselőnek? Pártot is alapíthat. Ehelyett a Kohányi társaságon keresztül kuncsorog pénzért, hogy tovább szítsa a gyűlöletet itthon.
A másik érdekes dolog, hogy szinte minden cikkében a második mondattól átcsap a hit gyüli és Németh Sándor gyalázásába. Nem unalmas? Egyszer már vesztett pert emiatt, repjegyre gyűjt most is?
Beteg ember az, aki ennyi idő után is ilyen keserű tud maradni és nem talál más értelmet az életében.
Számomra nem újságírás az, ha kívülről megmondom a tutit és nála százszor hitelesebb az emlegetett Kálmán Olga is.


"Ahányszor a Klubrádiót hallgattam, dührohamot kaptam, és agyvérzés kerülgetett"
:az idegbetegség nagy valószínűséggel elkapott, amit javasolt pszichiátrián kezeltetni – állítólag van akin tudnak segíteni a kis bogyók- mert ennyi ostobaságot józan gondolkozású ember nem ír le


"Ahányszor a Klubrádiót hallgattam, dührohamot kaptam, és agyvérzés kerülgetett."
-----------------------------------------
Az a baj, hogy az agyvérzés csak kerülgetett...


Bartus azért nem kap agyvérzést, mert nincsen ami vérezzen..

Válaszok:
heep | 2012. május 21. 23:18

Őrült beszéd, de van benne rendszer.


Na ja, vérnyomás beállítására kiváló volt nekem is.


Nem, de előfordul, hogy az ember olyan társaságban van, akár munkahelyen, ahol egyesek rádiót hallgatnak.
Vagy olyan személy kocsijában ül, akinek a klubrádió a betevője.
Szerencsére már régen kellett hallgatnom, egyébként akkor is gyakrabban fordult elő olyan, hogy majdnem kitört belőlem a hangos röhögés, mint hogy felment a pumpa.


Bartusnak már elege van a klub-dumából, már azt szeretné látni, ahogy vörös brigádok járják páncél vonaton az országot és akasztással meg sortüzekkel takarítják el az orbán-diktatúra utolsó csökevényeit.
Persze, természetesen csak az óceán túloldaláról kiabál be puhány elvtársainak, hogy a rettenetes diktatúrában miként kellene viselkedniük, hisz nagy szakértője ő annak, hogyan kell más f.szával verni a csalánt...:)))


De legalább még két évig nem kell,gyurcsány,lendvai,szekeres,mesterházy,molnár cs. pofáját nézni, mert most ott vannak, amikor a békát felemelik.


A szerző a demokirácia régi harcosa. Már 30 évvel ezelőtt síkraszált a magyar tömegtájékoztatás sokszínűségéért. Vagy nem? Tehát hiteles! Vagy nem?


SZÓLÁSSZABADSÁG! Legyen klubrádió még jó sokáig!!!


SZÓLÁSSZABADSÁG! Hajrá klubrádió!!!Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó