Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. május 24. 13:51

Valami különös mentális viszketegség uralkodott el, izgága üzenetküldőkkel van tele minden, akik nem bírják ki, hogy ne tudjunk róluk valamit.

„Minden pillanatban jelen lenni – nagyjából így lehetne összegezni a korszak egyik legfontosabb és leginkább ismert jellemzőjét. Kis túlzással: aki nem online, az nincs is. Például a Facebook roskadozik a valódi tartalom nélküli üzenetektől, itt az interakció már csak önmagáért való jelenség. Valami különös mentális viszketegség uralkodott el, izgága üzenetküldőkkel van tele minden, akik nem bírják ki, hogy ne tudjunk róluk valamit.

Mindez csak azért jutott eszembe, mert Rakonczay Gábor meg most már az exe a Facebook-on – hát hol máshol! – közölte a körmét rágó magyar társadalommal, hogy házasságuk tönkrement, s ennek eredményeképpen bizony el is válnak. Azt gondolták, hogy ez ránk tartozik.

Különösebben nem érdekel Rakonczay; persze örülök, hogy nem nyelte el a nagy víz, s kellenek a sikerek is, örüljünk az életnek, jöjjön a boldogság, ránk fér. Volt média meg felhajtás, megvolt a tizenöt, de talán még a tizenhat perc is. Úgy tűnik, hogy »kisgömböc-jelenséggel« állunk szemben. E »tizenhat perc« olyan »bevállalóssá« tette a hajóst, hogy azt gondolja, neki meg kell osztania a magánéleti rezdüléseit a nagyérdeművel. Nem kell. Ott van benne: magánélet. Ha az emberek egy része kíváncsi is Rakonczayra, az inkább az evezővel van összefüggésben, semmint hogy éppen mi a helyzet vele párkapcsolati téren.”

A bejegyzés trackback címe: http://media.mandiner.hu/trackback/1969


Összesen 15 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerintA cikkíró jó példa egy még jellegzetesebb kórtünetre: a szociális média magamutogató jellegéről álsajnálkozó cikkeket gyártó virtuális újságíróra. A FB-n mindenki arról ír, beleértve a saját magánéletét is, amiről akar: ha nem tetszik, ne menj oda.

A kedves újságíró természetesen az elsők között rohant Rakonczay oldalára, hogy összeüthesse ezt a kis bárgyú szösszenetet.Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó