Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. május 25. 09:28

A módosított médiatörvény egy olvasata alapján a Klubrádió továbbra sem tud ingyenes közösségi rádióként szolgáltatni az elnyert 92.9-es frekvencián – jelentette ki Polyák Gábor médiajogász az adó Reggeli gyors című műsorában pénteken.

A módosított médiatörvény egy olvasata alapján a Klubrádió továbbra sem tud ingyenes közösségi rádióként szolgáltatni az elnyert 92.9-es frekvencián – jelentette ki Polyák Gábor médiajogász az adó Reggeli gyors című műsorában pénteken. Polyák szerint a törvény egy passzusa azt írja, közösségi rádióként csak akkor működhet egy rádió, ha a Médiatanács kezdeményezte annak közösségivé alakítását. Hozzátette: a törvény értelmében a közösségivé válást csak olyan szolgáltató kezdeményezheti, amely nem pályázati eljárásban kapta frekvenciáját, hanem bejelentés alapján működik.

Polyák Gábor szerint a kérdés most az, hogy a bíróság hogy értelmezi majd a módosításokat. Hozzátette: úgy látja, egyáltalán nem biztos, hogy az ítészek hagyják magukat befolyásolni az új jogszabály által. A médiajogász azt is elképzelhetőnek tartja, hogy mire a törvény hatályba lép, már lesz jogerős bírósági ítélet a Klubrádión és a 92.9-es frekvencia ügyében.

A bejegyzés trackback címe: http://media.mandiner.hu/trackback/2005


13 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerintmennyi energát elpazarolnak arra, hogy elnémítsák az egyetlen ellenzéki rádiót. elég lenne hozniuk egy törvényt, hogy ezentúl csak azok szavazhassanak négyévente, akik a fideszre szavaznak. oszt jónapot.


Így igaz. Fizessen a Lánchíd rádió és az összes többi kormány-szócső médium is - ugye így gondolta, kedves Soma?


milyen bolsevik uszításról beszélsz? a klub rádión kívül, gyakorlatilag minden rádió adó a kedves vezető ilágraszóló érdemeit dícséri.

már a kádár korszak utolsó éveiben is plurálisabb volt a magyar média. de legalább megágyaznak a szabad európa rádió újraindításának, és azt legalább országosan lehet majd fogni.


A Fidesznek annyira kell a sajtó szabadsága, mint üveges tótnak a hanyattesés. Ügyesen fogalmazott képviselői indítványok mögé van rejtve a lényeg: A Klubrádió nem lehet biztonságban egy percig sem. Ha elegünk lesz belőle, bármikor lekapcsolhatjuk, Európa meg majd tudomásul veszi, hogy nálunk most ez van, oszt jónapot. Csak ki kell várni az alkalmas pillanatot.


"Az életben nem kapcsoltam erre a frekvenciára!"
Sajnálhatod! Ennyi ajvékolást, nyavajgást, rettegést a sajtó és általában az egyetemes emberi szabadságjogokért - amit bűnös orbanisták ( szinonimája: fasiszták ) lábbal tipornak, belegázolva ártatlan, szeplőtlen szűzi langy-liberósok lelkébe únos úntalan.


Ettől függetlenül vérnyomásemelőnek - kávé helyett - nem rossz. Szerintem vihar a biliben, hisz' bármennyire szeretnék Albánék, nincs akkora hallgatói potenciálja, hogy bármily befolyásoló tényezőt jelenthessen.
Még akkor sem, ha magát Clintonnét is a rendszeres hallgatótáborba soroljuk.Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó