Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. június 1. 10:28

Ahogy a reklám a médiában is egyre a szerkesztett tartalomba szeretne belebújni, úgy a Facebookon is a tartalom lehet a vivőanyag.

„Tulajdonképpen nincs is itt semmi gond. A marketingesek egyre intenzívebben használják a Fészbookot (a nagy habzás  ellenére valójában még marketing büdzsé 10 százalékát sem költik el itt), az eszközszállítók szállítják az eszközöket, a nép pedig... Hát igen, a felhasználók többsége bőségesen megfizeti az »ingyenes« Facebook használatának az árát a különböző kereskedelmi oldalak lájkolásával, adatai, érdeklődési köre, preferenciái kiszolgáltatásával.

Az, hogy önként információkat adunk magunkról és nem igazán tudjuk, hogy mi történik majd ezekkel az adatokkal, már nem újdonság, évek óta így fizetünk a Google szolgáltatásaiért. A helyzetet most azt teszi különlegessé, hogy itt szorosan, egyre szorosabban, valószínűleg elválaszthatatlanul egymásra rakódik a kereskedelmi Fészbuk és a közösségi Facebook.

Egyelőre a legtöbb megbízó megelégszik azzal, ha a csípős mustár, vagy a 4 rétegű, szagosított vécépapír rajongó leszünk, de már látszik, hogy hamarosan tovább akarnak lépni. A Fészbuk után kell nekik a Facebook is. Ahogy a reklám a médiában is egyre a szerkesztett tartalomba szeretne belebújni, úgy a Facebookon is a tartalom lehet a vívőanyag. Amikor a céges üzenetekkel manipulált tartalom majd mindennapi beszélgetéseinkben is eléri az elviselhetetlenség határát, elkezdődik a Facebook hanyatlása.”

A bejegyzés trackback címe: http://media.mandiner.hu/trackback/2129


3 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerint"Szóval, kedves testvér, gyűlölöd a zsidó népet, mert szerinted egy kalap alá vehető több millió ember minden magyarokat sújtó nehézség a “cionista agymosógép” konspirációjában gyökerezik. Még az is, hogy múlt héten kirúgott a főnök a gyárból, mert megtudta Kohn doktornőtől, hogy tízezer forintot fizettél neki a táppénzes papírért, hogy a reggeli műszak helyett kifesthess egy tornatermet harminc rúgóért feketén. Arról is ezek a rohadt zsiráfok tehetnek, hogy a csajod félrekúrt a nigró szomszédsráccal, akinek nem volt szüksége a Penis Enlargement tárgyú spam-levelek megnyitásra, amelyeket egyenesen a Dohány utcából küldenek szét a világba, miután a Tescós ásványvízbe Tel Avivban-ban kifejlesztett női hormonokat csempésznek, hogy kisebb legyen a pélód, és kihaljon a fajod. Ilyenek ezek a nyavalyások, nincs mit tenni, morgod a bomberod alatt, miután orrba vágod a nődet, mert nem ordította kellő meggyőződéssel a “Fra-di, Fra-di” szótagokat a pálya szélén a hülye kis zsidóbérenc ribanc."

Idáig olvastam, elég volt...

Válaszok:
megyer | 2012. június 1. 14:28


Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó