Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. június 11. 08:09

Lehet, hogy egyszerűbb lenne, ha Kroes asszonyék karöltve a Freedom House-szal küldenének egy előre legyártott médiatörvény-pakkot.

„Talán nem akart lemaradni a Freedom House (FH) mögött, akik a héten közzétett jelentésükben arról írtak, hogy a magyarországi médiakörnyezet korlátozóbbá vált az új jogszabály következtében. A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) természetesen vitába szállt a nemzetközi jogvédő szervezet ezen állításával, mint írják: »Sem a magyar kormánynak, sem más politikai vagy civil szervezetnek sem joga, sem pedig lehetősége sincs beleszólni sem az elektronikus, sem a hagyományos médiumok, szerkesztőségek napi munkájába«.

Másfél éve ugyanazok, ugyanazokkal a vádakkal támadják az új magyar médiatörvényt és a kormányt, miközben egyetlen konkrét, az új szabályozás miatti komolyabb jogsértést sem tudnak felmutatni példaként.

Lehet, hogy egyszerűbb lenne, ha Kroes asszonyék karöltve a Freedom House-szal küldenének egy előre legyártott médiatörvény-pakkot, minek szórakozunk itt annyit, az végre garantálná az annyira áhított európai normákat és értékeket. Amiről persze nekünk fogalmunk sem lehet itt a közép-európai „mélysötétségben«.”

A bejegyzés trackback címe: http://media.mandiner.hu/trackback/2330


31 komment
Összes hozzászóló megjelenítése
A kommentek nem szerkesztett tartalmak,
tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerintAzért Kroes asszonyt az európai értékekkel azonosítani...., kizárólag az euroszkepticizmus fokozódásához fog vezetni.....


Erre írtam pár napja, hogy az EU az európai értékek mentém mindig az ÉPPEN legultolsó kis apró kívánsághoz köti azt, hogy békén hagynak minket. Aztán a következőhöz. Aztán a rákövetkezőhöz. Mindig van egy apró kis utolsó kívánság, de becsszó utána már minden rendben lesz... Zsarolás az EU szellemiségében. Európa nem engedheti meg magának az ilyen Kroes féléket.

Válaszok:
tomtyi | 2012. június 11. 10:18

Neelie Kroes azzal van megbízva, hogy mindenbe belekössön, ha pedig teljesítjük az "ajánlásokat", újabb kifogásokat támasszon.

Az egésznek az a lényege, hogy az Únió kritikáival kelljen foglalkoznia a kormánynak, és ez energiát vonjon el az érdemi munkától. Közben a "piac" össze-vissza hintáztatja a forint árfolyamát, mert nem engedhetik meg, hogy a kormány a maga választotta eszközökkel eredményt érjen el.

Neelie Kroes szemét feladatot vállalt az egész szétrohadóban lévő úniós gépezetben. Nekünk sem lesz jó, de össze kell dőlni ennek a megújulásra képtelen tákolmánynak, akkor talán lesz esélye valami kibontakozásnak.


Megfogalmaztak 66 javaslatot. Ebből 11-et teljesítettünk. Az jobb helyeken még egy egyeshez is kevés.

Válaszok:
Kvasztics Fedor | 2012. június 11. 09:17

És mi van a Klubrádióval, kedves barátaim?


Semmvel nem tudják alátámasztani a sajtószabadsággal, a diktatúrával kapcsolatos vádjaikat. Minden ellenzéki orgánum működik, még a Klubrádió is, amelynek mártír szerepben való feltüntetésétől vártak eredményt, mert maga a rádió nem sok vizet zavar.

Mára már egyértelmű, hogy a Putyinnal való összehasonlítás mögött az áll, hogy az EU egyáltalán nem érdekelt a magyarországi viszonyok megreformálásában. 20 év alatt szabadon semmizhették ki az országot. A francia étkezési jegyek, a külföldi kézben lévő vízművek, a lenullázott élelmiszer ipar - lásd cukoripar - a külföldi kézbe került bankrendszer mind az ő hasznukat szolgálta. Akik elvtelenül pártolják az Úniót velünk szemben, azok nyilván helyeslik az ország kifosztását is, mert a támadások mögött ennek a fenntartása áll.

Senkit nem érdekelt a demokrácia, sajtószabadság, kisebbségek jogai addig, amíg szabadon vihették ki a hasznot. Csakis a pénz, a haszonelvűség vezérli az ellenünk folyó hadjáratot. Aki pedig ennek, az idegen érdekeknek szurkol, az hazaáruló.


Csak a vak nem látja, hogy Magyarországgal az a baj, hogy nem akar tovább csicska lenni. Meg hogy a szent tehenekhez hozzá mer nyúlni:
minden EU-Usa közgazdász hitvallás azzal kezdődik, hogy a dolgozóknak több adó, a bankoknak meg több segély.
Magyarországon meg az adóbevételeket a bankoktól és nagy cégektől próbálják növelni. Ez a Világegyház elleni tűrhetetlen támadás, kb. mint annak idején a reformáció a kat. egyház ellen.
(btw a Klubrádiónak miért nem kell fizetnie?)
ma


A 3,5 éves lányom már ugyan ezt játsza, teljesen tudatosan. Mikor kérdezzük, mikor megy a saját ágyába aludni, akkor:
- Holnap.
Másnap:
- Akkor most mész?
- Nem. Holnap!
És röhög. :D


Az EUnak szüksége volt egy bűnbakra, e kívánságukat a magyar baloldal híven kiszolgálta. Orbán vagy akárki merje már a károkozókat megbüntetni!


Az a legszomorúbb, hogy a bankok megmentésével együtt sem lesz TERMELÉS Európában. 750 millió ember nem végezhet mind és csak szolgáltató tevékenységet. Azért kíváncsi lennék, abból a 4500 millárd €-ból milyen szinten lehetne újra felépíteni a termelő ágazatokat.
Mondjuk kerekítve számolással vegyünk 24 millió munkanélkülit az EU-ban, ezzel számolva a fentiből az egy munkanélkülire eső összeg 187 500 €. Ez négy és félszerese az egy főre eső német éves gdp-nek. Ebből vajon mennyi munkahelyet lehet teremteni?


a szerző elmondta hát kinek szurkol. Egy futballszurkoló szellemi szintjén.
Köszönjük, hiánypótló volt.


Minek próbálsz idegen nyelveken beszélni, ha nem tudsz?


Honnan veszed ezt a "depth corruption" kifejezést?


na tessek csak ragozni azt az Unio(-nis) Europae kifejezest ha mar latin! :)

az eredeti kifejezesben Carthago a Carthaginem alakban szerepel, ami ha jol sejtem accusativus, ugyhogy akkor hogy is lesz kifejtve? :)

Válaszok:
tomtyi | 2012. június 11. 10:59

Újbeszél van.
EU javaslat= diktátum
A jó gyereket még azon túl is teljesítenek, nem vitatnak meg semmit.
Nellibanya szólt, punktum!
Értelemszerűen??? Haha.


Úgy tűnik, ez a Pávatánc dolog mégsem működik olyan jól, mint ahogyan Orbán úr eldicsekedett vele a minap .


nellit?

Azért, ha Damu bűnöző is, azért ízlése még lehet...Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó