Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. június 11. 08:09

Lehet, hogy egyszerűbb lenne, ha Kroes asszonyék karöltve a Freedom House-szal küldenének egy előre legyártott médiatörvény-pakkot.

„Talán nem akart lemaradni a Freedom House (FH) mögött, akik a héten közzétett jelentésükben arról írtak, hogy a magyarországi médiakörnyezet korlátozóbbá vált az új jogszabály következtében. A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) természetesen vitába szállt a nemzetközi jogvédő szervezet ezen állításával, mint írják: »Sem a magyar kormánynak, sem más politikai vagy civil szervezetnek sem joga, sem pedig lehetősége sincs beleszólni sem az elektronikus, sem a hagyományos médiumok, szerkesztőségek napi munkájába«.

Másfél éve ugyanazok, ugyanazokkal a vádakkal támadják az új magyar médiatörvényt és a kormányt, miközben egyetlen konkrét, az új szabályozás miatti komolyabb jogsértést sem tudnak felmutatni példaként.

Lehet, hogy egyszerűbb lenne, ha Kroes asszonyék karöltve a Freedom House-szal küldenének egy előre legyártott médiatörvény-pakkot, minek szórakozunk itt annyit, az végre garantálná az annyira áhított európai normákat és értékeket. Amiről persze nekünk fogalmunk sem lehet itt a közép-európai „mélysötétségben«.”

A bejegyzés trackback címe: http://media.mandiner.hu/trackback/2330


Összesen 31 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerintAzért Kroes asszonyt az európai értékekkel azonosítani...., kizárólag az euroszkepticizmus fokozódásához fog vezetni.....


Neelie Kroes azzal van megbízva, hogy mindenbe belekössön, ha pedig teljesítjük az "ajánlásokat", újabb kifogásokat támasszon.

Az egésznek az a lényege, hogy az Únió kritikáival kelljen foglalkoznia a kormánynak, és ez energiát vonjon el az érdemi munkától. Közben a "piac" össze-vissza hintáztatja a forint árfolyamát, mert nem engedhetik meg, hogy a kormány a maga választotta eszközökkel eredményt érjen el.

Neelie Kroes szemét feladatot vállalt az egész szétrohadóban lévő úniós gépezetben. Nekünk sem lesz jó, de össze kell dőlni ennek a megújulásra képtelen tákolmánynak, akkor talán lesz esélye valami kibontakozásnak.


Semmvel nem tudják alátámasztani a sajtószabadsággal, a diktatúrával kapcsolatos vádjaikat. Minden ellenzéki orgánum működik, még a Klubrádió is, amelynek mártír szerepben való feltüntetésétől vártak eredményt, mert maga a rádió nem sok vizet zavar.

Mára már egyértelmű, hogy a Putyinnal való összehasonlítás mögött az áll, hogy az EU egyáltalán nem érdekelt a magyarországi viszonyok megreformálásában. 20 év alatt szabadon semmizhették ki az országot. A francia étkezési jegyek, a külföldi kézben lévő vízművek, a lenullázott élelmiszer ipar - lásd cukoripar - a külföldi kézbe került bankrendszer mind az ő hasznukat szolgálta. Akik elvtelenül pártolják az Úniót velünk szemben, azok nyilván helyeslik az ország kifosztását is, mert a támadások mögött ennek a fenntartása áll.

Senkit nem érdekelt a demokrácia, sajtószabadság, kisebbségek jogai addig, amíg szabadon vihették ki a hasznot. Csakis a pénz, a haszonelvűség vezérli az ellenünk folyó hadjáratot. Aki pedig ennek, az idegen érdekeknek szurkol, az hazaáruló.


Az EUnak szüksége volt egy bűnbakra, e kívánságukat a magyar baloldal híven kiszolgálta. Orbán vagy akárki merje már a károkozókat megbüntetni!


na tessek csak ragozni azt az Unio(-nis) Europae kifejezest ha mar latin! :)

az eredeti kifejezesben Carthago a Carthaginem alakban szerepel, ami ha jol sejtem accusativus, ugyhogy akkor hogy is lesz kifejtve? :)

Válaszok:
tomtyi | 2012. június 11. 10:59


Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó