Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2012. június 11. 08:09

Lehet, hogy egyszerűbb lenne, ha Kroes asszonyék karöltve a Freedom House-szal küldenének egy előre legyártott médiatörvény-pakkot.

„Talán nem akart lemaradni a Freedom House (FH) mögött, akik a héten közzétett jelentésükben arról írtak, hogy a magyarországi médiakörnyezet korlátozóbbá vált az új jogszabály következtében. A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) természetesen vitába szállt a nemzetközi jogvédő szervezet ezen állításával, mint írják: »Sem a magyar kormánynak, sem más politikai vagy civil szervezetnek sem joga, sem pedig lehetősége sincs beleszólni sem az elektronikus, sem a hagyományos médiumok, szerkesztőségek napi munkájába«.

Másfél éve ugyanazok, ugyanazokkal a vádakkal támadják az új magyar médiatörvényt és a kormányt, miközben egyetlen konkrét, az új szabályozás miatti komolyabb jogsértést sem tudnak felmutatni példaként.

Lehet, hogy egyszerűbb lenne, ha Kroes asszonyék karöltve a Freedom House-szal küldenének egy előre legyártott médiatörvény-pakkot, minek szórakozunk itt annyit, az végre garantálná az annyira áhított európai normákat és értékeket. Amiről persze nekünk fogalmunk sem lehet itt a közép-európai „mélysötétségben«.”

A bejegyzés trackback címe: http://media.mandiner.hu/trackback/2330


Összesen 30 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerintNeelie Kroes azzal van megbízva, hogy mindenbe belekössön, ha pedig teljesítjük az "ajánlásokat", újabb kifogásokat támasszon.

Az egésznek az a lényege, hogy az Únió kritikáival kelljen foglalkoznia a kormánynak, és ez energiát vonjon el az érdemi munkától. Közben a "piac" össze-vissza hintáztatja a forint árfolyamát, mert nem engedhetik meg, hogy a kormány a maga választotta eszközökkel eredményt érjen el.

Neelie Kroes szemét feladatot vállalt az egész szétrohadóban lévő úniós gépezetben. Nekünk sem lesz jó, de össze kell dőlni ennek a megújulásra képtelen tákolmánynak, akkor talán lesz esélye valami kibontakozásnak.


Semmvel nem tudják alátámasztani a sajtószabadsággal, a diktatúrával kapcsolatos vádjaikat. Minden ellenzéki orgánum működik, még a Klubrádió is, amelynek mártír szerepben való feltüntetésétől vártak eredményt, mert maga a rádió nem sok vizet zavar.

Mára már egyértelmű, hogy a Putyinnal való összehasonlítás mögött az áll, hogy az EU egyáltalán nem érdekelt a magyarországi viszonyok megreformálásában. 20 év alatt szabadon semmizhették ki az országot. A francia étkezési jegyek, a külföldi kézben lévő vízművek, a lenullázott élelmiszer ipar - lásd cukoripar - a külföldi kézbe került bankrendszer mind az ő hasznukat szolgálta. Akik elvtelenül pártolják az Úniót velünk szemben, azok nyilván helyeslik az ország kifosztását is, mert a támadások mögött ennek a fenntartása áll.

Senkit nem érdekelt a demokrácia, sajtószabadság, kisebbségek jogai addig, amíg szabadon vihették ki a hasznot. Csakis a pénz, a haszonelvűség vezérli az ellenünk folyó hadjáratot. Aki pedig ennek, az idegen érdekeknek szurkol, az hazaáruló.


Az EUnak szüksége volt egy bűnbakra, e kívánságukat a magyar baloldal híven kiszolgálta. Orbán vagy akárki merje már a károkozókat megbüntetni!


na tessek csak ragozni azt az Unio(-nis) Europae kifejezest ha mar latin! :)

az eredeti kifejezesben Carthago a Carthaginem alakban szerepel, ami ha jol sejtem accusativus, ugyhogy akkor hogy is lesz kifejtve? :)

Válaszok:
tomtyi | 2012. június 11. 10:59


Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó