Amerikai mentőöv a Neo FM-nek

2012. július 07. 10:32

Egy forintért kelt el a csődközeli helyzetben lévő Neo FM. Az adót birtokló FM1 Zrt. új tulajdonosa egy ügyvédi iroda, amely nagy valószínűséggel amerikai befektetőket képvisel — értesült a Népszabadság. Az új működtető átvállalta a cég mintegy 600 millió forintos tartozását is.

2012. július 07. 10:32

A lap értesülései szerint a szerződés  életbe lépésének feltétele, hogy az adó megtarthassa műsorszolgálati szerződését adósságai kifizetése és a megfelelő banki garancia biztosítása után.

 
A Médiatanács június 20-án mondta fel a rádió műsorszolgáltatási szerződését, mivel az FM1 600 millió forintnyi műsorszolgáltatási díjjal tartozott és a felhalmozódó késedelmi díjakat sem fizette.
 

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Omega2010
2012. július 09. 20:52
Mindegy, csak ezek és a jobbik ne legyen. orbán a legnagyobb tolvaj és hazaáruló Magyarországon.
Narancsliget
2012. július 09. 18:28
valójában a CNN-közeli körök álnak emögött, akik már egyszer megkísérlezék megpuccsolni Magyarország demokratikusan, kétharmaddal megválasztott miniszterelnökét. De nem fognak sikerrel járni, mert az erőtől duzzadó, majd kicsattanó, kétharmados Fidesz le fogja őket győzni. Hajrá Viktor! KÉT-HAR-MAD!!!
Django
2012. július 09. 18:27
Remélem a sláger rádió tér vissza!
Steppenwolf
2012. július 09. 15:33
Én is úgy tudom, ha egy szerződést felmondanak, mert nem fizetnek a határidőig, akkor utána hiába fizetik ki (persze az NMHH köteles elfogadni az összeget, hiszen tartozás fennáll továbbra is), a műsorszolgáltatási szerződés semmis marad, mert felmondták. Legalábbis a szent piaci viszonyok között így működik...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik