Megvenné az iWiW-et egy amerikai magyar cég

2014. június 17. 15:18

Egy hónapja jelentette be az Origo, hogy leállítják az iWiW-et, mert nem bírják a versenyt a Facebook-kal. Most egy amerikai magyar cég, a Datemyschool jelentette be, hogy megvenné és feltámasztaná a magyar közösségi oldalt. Egyelőre még nincs megegyezés az üzletről, a végső szót a Telekom vezetősége mondja majd ki.

2014. június 17. 15:18

Egy magyar gyökerű startup, a Datemyschool támasztaná fel az iWiW-et. A cég megvenné a leállításra ítélt közösségi oldalt és a koncepciót újragondolva megpróbálnák lenyomni a Facebook-ot Magyarországon – írja az Index.

A Datemyschool egy Facebook-szerű randioldal, látogatottsága jelenleg nagyjából akkora, mint az iWiW-é, de folyamatosan növekszik: évente nagyjából megtriplázzák felhasználóik számát. Alexa Balázs, a cég egyik alapítója azt mondta, rögtön összeültek az iWiW bezárásának hírére, és átgondolták, hogyan tudnák feltámasztani. Más országokban, például Oroszországban, Brazíliában vagy Spanyolországban is sikeresen versenyeznek a Facebook-kal ottani közösségi oldalak. Ha sikerül, akkor Amerikában is bevezetnék a sikeres megoldásokat.

Alexa Balázs az Indexnek azt is elmondta, hogy vagy megvennék egészében az iWiW-et, vagy ha a Telekom szeretne benne maradni, akkor arról is szó lehet, hogy a Datemyschool vinné a fejlesztést és az üzemeltetést, a Telekom pedig tulajdonosként részesülne a dologból. A cég szerint az Origo-nál és a Telekomnál nem zárkóztak el az ötlettől, de a végső döntést a Telekom vezetősége fogja kimondani.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dorkoka
2014. június 20. 22:05
Sok sikert, csak ne legyetek libsi bibsik. Népünknek egyébként semmi keresni valója a jew, fbi, ciabookon.
öszödibeszéd
2014. június 20. 22:05
a végső döntést a Telekom mondja ki... Ja, és a közveszélyes munkakerülő ballib bözsike meg kivonul tüntizni, hogy a csúnya Orbán Viktor bácsi az orránál fogva rángatja a (világcég) Telekom-csoportot.
VakzKommondor
2014. június 18. 02:38
Mér nem a NER-t támogatják!!!! HAZAÁRRULLÓÓKK!K!!!!44
A_Haza Bölcse
2014. június 18. 02:38
azt hittem hogy a Sólyom Airlines fogja megvenni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik