A cigányellenes Tóta W. teljesen kiborult, őrjöngött és csúsztat

2015. március 17. 14:59

Ne beszéljen mellé! Mondja ki egyenesen, amit a cigányokról gondol. Vagy lássa be, ha túllőtt a célon és kérjen elnézést. Ennyi.

2015. március 17. 14:59
Kocsis Máté
Kocsis Máté
Facebook

Kedves Árpád!

Nem követném azt a stílust, amiben írt nekem, de néhány dolgot tisztázzunk, ha már megszólított. Egyrészt a facebook oldalamat nem én szerkesztem, mint az közismert, így nem én töröltem a bejegyzést, hanem egy munkatárs. Bár ő azt írta, hogy nem történt ilyen, de nem tudtam ma még vele személyesen beszélni. Lehet, hogy úgy volt, ahogy Ön állítja. (Ha úgy volt, elnézést kérek. Soha nem akarnék megúszni egy vitát ebben a témában, azért is került ki az oldalamra.) Ami viszont tény, hogy nem tiltotta ki senki Önt az oldalunkról. Kérem, ebben mondjon igazat, ha nehezére esik is.

Tudjuk jól, a kettős mérce magasiskoláját képviseli régóta, de azt is a lehető legsunyibb módon teszi. Bele sem gondolok, milyen köpedék folyna ki a tollából, ha én mondtam volna olyat, amit maga... Kommunikációs trükkökkel vádol, miután a félreérthetetlen cigányozása után Orbánról és Rogánról hablatyol. Ne beszéljen mellé! Mondja ki egyenesen, amit a cigányokról gondol. Vagy lássa be, ha túllőtt a célon és kérjen elnézést. Ennyi.

Üdvözlettel: Kocsis Máté (most személyesen)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 162 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
qccqccqcc
2015. március 22. 16:43
Adj a mocskos liberális pofájának, Máté. Ezek beszélnek stílusról, ezek a ki.aszott arrogáns, és cinikus kis vakarékok? Igazad van, Máté, mondott volna a kormányoldaról valaki hasonlót, már teleordítoták volna a világsajtót diktatúrát, rasszizmust és fasizmust emlegetve... hogy nem szégyellik a pofájukat.
formaegy
2015. március 20. 16:11
"Mondja ki egyenesen, amit a cigányokról gondol." Ne b....ssza már meg! Ti miért nem mondjátok ki egyenesen mit gondoltok?! Ne álszenteskedjetek itt! Mindenki tudja, hogy a cigánykérdésnél nem a becsületesen élő cigányokról van szó!
Kanóc
2015. március 20. 16:10
Tóta folyton játssza a hülyét, aztán megsértődik, amikor lebukik. De nézzük. Ha a "tehetségtelen" Orsós, miután megszűnne a státusza a tévénél, semmi másra nem lenne méltó, mint közmunkára, akkor ebből - többek közt - az is következik, hogy a közmunka a legtöbb, mi adható a semmire sem alkalmas embereknek. Mert aki ugyebár többre van kapacitálva, az biztosan talál magának egyéb elfoglaltságot is a szabad piacon. Tehát Árpád vagy semmirekellőnek titulál minden közmunkást - ez már rasszizmus -, vagy nem teljesen világos, mi a faszért ugat miatta, hogy "mennyire megalázó a kormány részéről". Tovább is van, érdekel?
Rebel Son
2015. március 20. 16:09
Egyetértek, de ismerve tótavé modorát, nem hiszem, hogy bármit is változtatna az ügyön...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik