Tóta W. Árpád ellen tüntettek a HVG előtt

2015. március 19. 16:21

A legdurvább rasszista támadásnak nevezték Tóta W. Árpád írását a HVG épülete előtt tüntetők.

2015. március 19. 16:21

A legdurvább rasszista kijelentés, a legdurvább cigányellenes kijelentés” – így jellemezte a HVG épülete előtt a Tóta W. Árpád ellen tüntetők szóvivője az újságíró cikkét. Elmondta, hogy Tóta W. szövege nem expliciten rasszista, de ők „vájtfülűek”. „Biztosra veszem, hogy rasszista kijelentés” – mondta.

Tóta W. a hvg.hu közmédiáról szóló percről percre tudósításában úgy fogalmazott: „Orsós Róbert nagy jövő előtt áll, már persze amíg ez a köztévé áll, mert utána sajnos a közmunka marad csak. Addig valaki intézzen neki gyorsan egy trafikot!

Szabó László Zsolt, az MTVA elnöke azt nyilatkozta: „Magánszemélyként és az MTVA vezérigazgatójaként is elfogadhatatlannak tartom, hogy bármely embert faji, nemi, etnikai, vallási hovatartozása miatt diszkrimináljanak. A bejegyzés időzítése, tekintettel nemzeti ünnepünkre csak súlyosbítja a helyzetet. Olyan szélsőséges megnyilvánulás ez, amely tökéletesen szembemegy a magyar és európai jogi normákkal.

A hvg.hu válaszában azt írta: „Szabó László Zsolt szerint Magyarországon kizárólag cigányok sorsa a közmunka? Szerintünk akinek a fejében ilyen megfogalmazódik, az folytassa le maga ellen az etikai vizsgálatot.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 162 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blicc
2016. június 13. 20:33
Ha Orbán esetleg miniszterelnökként megbukik, várja őt a közmunkaprogram. Rasszista vagyok-e?
blicc
2016. március 20. 19:24
Gondolom Farkas Flórián, a Fidesz kirakat romája szervezte. Vajon elszámolt-e azzal a bizonyos 290 millióval?
Tábor Radosti
2015. október 16. 12:12
TótaW egy kriptorasszista, mint a baloldaliak túlnyomó többsége.
teljesenertelmetlen
2015. május 27. 20:06
Kicsit kapnak a jóból, amit 25 éve művelnek! :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik