Századvég: Az MSZP ne avatkozzon be egy civil szervezet belső életébe!

2016. február 01. 13:54

Az MSZP azt szerette volna, ha a Századvég elszámoltatta volna G. Fodor Gáborékat a 888.hu-n megjelent Tóbiás József feleségéről szóló cikk miatt. Az alapítvány ugyanakkor lezártnak tekinti az ügyet és megdöbbent, amiért egy párt bárkit ki akar rúgatni a munkahelyéről.

2016. február 01. 13:54

A Századvég Alapítvány szerint miután G. Fodor Gábor a 888.hu portálon megjelent cikk miatt már elnézést kért az érintettektől, a cikket pedig eltávolították az oldalról, az ügy lezárult. Így reagált a Századvég hétfőn az MTI-hez eljuttatott közleményében annak kapcsán, hogy az MSZP vasárnap levélben fordult Lánczi Andráshoz, a Századvég Alapítványt vezető kuratórium elnökéhez, hogy az ügy miatt „számoltassa el” az intézet két igazgatóját.

Az alapítvány megdöbbenését fejezte ki amiatt, hogy „26 évvel a rendszerváltás után egy párt bárkit ki akar rúgatni a munkahelyéről”. A Századvég Alapítvány közleményében arra kérte a Magyar Szocialista Pártot, hogy tartsa tiszteletben a demokratikus jogállami kereteket és ne avatkozzon be egy civil szervezet belső életébe.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lotti
2016. február 03. 18:05
Kedves kemotox! Köszönöm kedves szavait. Igazán finom úriemberre vallanak.
zolka50.50
2016. február 03. 16:49
Akkor lettek volna ilyen vehemensek, amikor Orbán családját mpocskolták. Álszent barmok.
Energetikus
2016. február 03. 16:49
pedig az esküvö kapcsán csak : - egy fatolvaj-traktort fényképeztek az új gazdasszonnyal ... - meg egy lopott-elveszett telefont kerestek TEK-kel-nyállal ...
mákgubó negyedszer
2016. február 03. 15:27
Őt is leribancozta valaki?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik