Megújult a hvg.hu

2016. április 18. 08:37

Átalakult a hvg.hu: több képpel, videóval illusztrált, véleményesebb portált terveznek, amely állást foglal arról, mi fontos és mi kevésbé a 24 órás hírfolyamban.

2016. április 18. 08:37

Eddigi legnagyobb átalakulásán ment keresztül a hvg.hu – írja a lap szerkesztősége a változásokat beharangzó cikkben. „Könnyebben áttekinthető, több képpel, illetve videóval illusztrált, véleményesebb portált szeretnénk, amely nemcsak közli a híreket, hanem segít eligazodni is a napi információhalmazban, állást foglal arról, mi fontos és mi kevésbé a 24 órás hírfolyamban” – írták.

Megnőttek a képek, megváltozott a betűtípus, a hírek nem »ömlesztve«, hanem szintekre, tematikus dobozokra tagolódnak, az újságírók megmutathatják arcukat, és egyben azonnal elérhetőkké is válnak olvasói reakciók, ötletek fogadására” – foglalták össze a változásokat. A cikk szerint a HVG hetilap is megújul a héten, a két médiatermék között pedig összehangoltabb lesz a párbeszéd.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bölcs Ész
2016. október 18. 20:03
Kit érdekel, hogy milyen arculat mellett szennyezik a közvéleményt?
Békanász a hasadon
2016. április 24. 18:33
A hávégés biciglis köménymag, mint az izraeli hajtáspajtás.
Wendriner
2016. április 24. 18:32
Minek?
Békanász a hasadon
2016. április 20. 13:48
Maoi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik