Jövő csütörtökön jelenik meg a Népszabadság – a Fedél Nélkülben

2016. október 16. 08:04

A jövő csütörtökön megjelenő, hajléktalan árusok által terjesztett Fedél Nélkül tartalmát a Népszabadság munkatársai írják, ezen dolgoznak jelenleg is, áll a szerkesztőség közleményében. A többletköltségeket a kezdeményezők állják, a bevétel szokás szerint a terjesztőké.

2016. október 16. 08:04

A Népszabadság-ügy kapcsán Juhász Péter vasárnap 15 órára tüntetést hívott össze az Erzsébet híd pesti hídfőjéhez. Felszólal: Hargitai Miklós (Népszabadság), Jávor Benedek (Párbeszéd), Hadházy Ákos (Lehet Más a Politika) és Juhász Péter (Együtt).

Kapcsolódó cikkek

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1120
2017. január 12. 19:12
Ez a "Fedél nélkül" epizód legalább annyira megható, mint az MSZP éhségmenete.
Ëmëhntëhtt-Ré
2016. december 27. 10:00
Ne erőlködj büdösromán!
Ëmëhntëhtt-Ré
2016. december 27. 10:00
"Ahhoz, hogy Magyarország megint nemzet legyen, megbecsült család a világban, ki kell pusztítani egyfajta ember lelkéből a “jobboldaliság” címkéjével ismert különös valamit, a tudatot, hogy ő, mint “keresztény magyar ember” előjogokkal élhet a világban, egyszerűen azért, mert “keresztény magyar úriember”, joga van tehetség és tudás nélkül is jól élni, fennhordani az orrát, lenézni mindenkit, aki nem “keresztény magyar” vagy “úriember”, tartani a markát, s a keresztény magyar markába baksist kérni az államtól, társadalomtól: állást, kitüntetést, maradék zsidóbirtokot, potya nyaralást a Galyatetőn, kivételezést az élet minden vonatkozásában. Mert ez volt a jobboldaliság minden értelme. S ez a fajta nem tanul. Aki elmúlt 30 éves, és ebben a szellemben, légkörben nevelkedett, reménytelen. Talán megalkuszik fogvicsorgatva, s mert önző és gyáva: bizonyára hajlong majd az új rend előtt, de szíve mélyén visszasírja a “jobboldali, keresztény, nemzeti” világot, amelyen belül olyan szépen lehetett zsidó vagyont rabolni, versenytársakat legyilkolni, és aladárkodni a nagyvállalatokban képzettség és hozzáértés nélkül. Ez a fajta soha nem változik meg."
kuzmics
2016. december 09. 09:32
Ilyen hisztit már régen láttunk, mint ami egy újság bezárása körül megy! Érdekes lesz erre visszatekinteni 1-2 év múlva, idővel többen megvilágosodnak majd.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik