Magyar Nemzettel pózolt Ryan Gosling

2016. december 12. 16:54

A hollywoodi sztárral a GQ magazin készített terjedelmes interjút, a cikkben pedig számos fotó található Ryan Goslingról, többek között egy olyan is, ahol pizsamában éppen Magyar Nemzetet „olvas”.

2016. december 12. 16:54

Az elmúlt hónapokban a Szárnyas Fejvadász 2-t Budapesten forgató Ryan Gosling lesz az ikonikus férfi magazin, a GQ januári címlapján. A színésszel egy terjedelmes portréinterjú is készült, a cikket pedig számos kép színesíti: fotózták többek között a Gellért fürdőben is, de a legérdekesebb az, amelyen egy ágyban heverészik pizsamában, kezében pedig éppen az „A MOL is üzletel Pharaonnal” címlapsztorit szállító Magyar Nemzetet tartja.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kamasuka
2017. február 04. 11:25
Eva éppen papírt kért, mert a Trump Intercontinentalban nem volt már klotyópapír. A Magyar Nemzetet is ezért hagyták meg. Semmi másért. Ja, és a reptéren még mindig ingyen osztogatják. :)
péterx
2017. január 09. 23:17
Ha ez az úr tudná...
Text adósság
2016. december 18. 12:56
Látod Gubó bácsi, van a pizsamán felhajtás, csak neked soha nem volt pizsamád, mindig klottgatyában aludtál.
Bolond Istók
2016. december 18. 10:47
Gosling szerint a legjobb magyar élelmiszerbolt az Aldi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik