Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2016. december 15. 12:30

Hosszasan válaszolt ellenzéki újságírók kérdéseire Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester, vállalkozó, aki nemrég vásárolta meg az Echo TV-t.

Nézhető, jó, jobboldali tévét akar csinálni az Echo TV-t felvásárló Mészáros Lőrinc vállalkozó, olyat, amire támaszkodhat majd a Fidesz a kampányban. A 444 interjúvolta meg a miniszterelnök bizalmasát.

A bejegyzés trackback címe: http://media.mandiner.hu/trackback/27171


Összesen 36 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerintFontos a "jó tévé", ugyanakkor a kérdés magától adódik, hogyan teremtődnek meg ezen vonalhoz a feltételek?

Hogyan válik egy vállalkozó hirtelen elég erőssé pénzügyileg ahhoz, hogy ezen irányba is léphessen?

Hogyan dúsíthatja fel önmagában vállalkozási portfólióját hirtelen egy gazdasági vállalkozó, hogy vállalkozási már rengeteg irányba kiterjedjenek?

Ehhez hirtelen milliárdok kellenek és a háttérben egy olyan szakértői csapatnak, akik széleskörűen már majd mindenhez értenek, lefedve rengeteg irányt.

Hirtelen, szimplán saját erőből, szimplán saját kútfőből megalkotva mindent, hirtelen váltva és eltávolodva az elmúlt évtizedek gyakorlatától. Vagy ez csak a kirakat tartalma és a szerep egy csavarnak, egy láncszemnek elenni egy történetben?

Válaszok:
hhonor | 2016. december 30. 06:49
hhonor | 2016. december 30. 06:55

Mi a részbeni cél, adott törvényesség, szabályosság biztosítása, adott törvények, szabályok felállítása és azok szerint való gyakorlatok vagy egy olyan rendszer kialakítása, amely magában foglalja az etikus megnyilvánulások biztosítását is, paravánok előtt és mögött egyaránt?


jav.: Ehhez hirtelen milliárdok kellenek és a háttérben fel kell állnia a semmiből egy olyan szakértői csapatnak, amely csapat tagjai széleskörűen már majd mindenhez értenek, lefedve ezzel széleskörűen a vállalkozói tevékenységek palettáját.

Hirtelen, szimplán saját erőből, szimplán saját kútfőből megalkotva mindent, hirtelen váltva és eltávolodva az elmúlt évtizedek gyakorlatától? Vagy ez csak a kirakat tartalma és a szerep valójában egy csavarnak, egy láncszemnek lenni egy adott történetben?Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó