Tombor András cége vásárolta fel az Atmediát

2016. december 23. 13:45

A Tombor András tulajdonában lévő Visus Invest Kft. vásárolta meg a Atmediát, ami többek között az MTVA és a TV2 reklámidejét értékesíti – írja a Kreatív. A cég vezetésébe és működésében nem nyúl bele az új tulajdonos, aki közleményében arról beszélt: elentős fejlődési potenciál van a magyar médiapiacban.

Tombor András cége vásárolta fel az Atmedia tévés sales house-t – írja a Kreatív. Az Atmedia értékesíti többek között a közmédia és a TV2 reklámidejét. A cég vezetésébe nem nyúl bele az új tulajdonos.

A lap idézi az üzletember közleményét, amelyben arról írt: „Mint azt korábban is említettem, amennyiben kedvező lehetőséget látok, visszatérek a magyar médiapiacra, ugyanis az elmúlt évek tendenciái alapján jelentős fejlődési potenciál látszik benne. Az akvizícióra hosszú távú pénzügyi befektetésként tekintek. Az Atmedia jelenlegi menedzsmentje minden támogatást megkap a munkája folytatásához. A cég operatív működésébe nem kívánok beleszólni, mert a lehető legjobb csapat irányítja a céget, amely piaci áttörést ért el 2016-ban.

 

A bejegyzés trackback címe: http://media.mandiner.hu/trackback/27362