Regisztráció | Elfelejtett jelszó | Felhasználó törlése

2016. december 23. 13:45

A Tombor András tulajdonában lévő Visus Invest Kft. vásárolta meg a Atmediát, ami többek között az MTVA és a TV2 reklámidejét értékesíti – írja a Kreatív. A cég vezetésébe és működésében nem nyúl bele az új tulajdonos, aki közleményében arról beszélt: elentős fejlődési potenciál van a magyar médiapiacban.

Tombor András cége vásárolta fel az Atmedia tévés sales house-t – írja a Kreatív. Az Atmedia értékesíti többek között a közmédia és a TV2 reklámidejét. A cég vezetésébe nem nyúl bele az új tulajdonos.

A lap idézi az üzletember közleményét, amelyben arról írt: „Mint azt korábban is említettem, amennyiben kedvező lehetőséget látok, visszatérek a magyar médiapiacra, ugyanis az elmúlt évek tendenciái alapján jelentős fejlődési potenciál látszik benne. Az akvizícióra hosszú távú pénzügyi befektetésként tekintek. Az Atmedia jelenlegi menedzsmentje minden támogatást megkap a munkája folytatásához. A cég operatív működésébe nem kívánok beleszólni, mert a lehető legjobb csapat irányítja a céget, amely piaci áttörést ért el 2016-ban.

 

A bejegyzés trackback címe: http://media.mandiner.hu/trackback/27362


Összesen 6 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendben | fordított időrendben | értékelés szerintLesz rengeteg Fidesz reklám. Csak sajnos az adó Romániának megy.


Engem baromira érdekelne, hogy a közmédia reklámidejét miért egy magáncég értékesíti?!Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés

Felhasználónév:

Jelszó:


Regisztráció | Elfelejtett jelszó