Vendetta

Orbán-interjú: kirúgták a Pannon Lapok Társaságának ügyvezetőjét

2016. december 29. 18:31

Elbocsátották Kinde Kálmánt, a Pannon Lapok Társaságának gazdasági ügyvezető igazgatóját a Fejér Megyei Hírlapban megjelent meghamisított Orbán-interjú ügye miatt. A Mandiner a hírlap munkatársaitól tudta meg, hogy belső hírlevélben tájékoztatta a társaság az alkalmazottait az ügyvezető távozásáról. Forrásaink szerint az ügyvezetőnek a tulajdonos Mediaworks mondott fel.

A Fejér Megyei Hírlap december 24-i számában megjelent Orbán-interjúba belekerültek nem a miniszterelnöktől származó mondatok is. 

Az ügyben a társaság azonnali vizsgálatot folytattak le és felmondtak Németh F. Bernadettnek, a veszprémi Napló főszerkesztőjének, Zajácz D. Zoltánnak, a Fejér Megyei Hírlap digitális főszerkesztőjének, Hajnal Csillának, a lap felelős szerkesztőjének, Klecska Ernő lapszerkesztőnek és Földesi Gábornak, a veszprémi Napló digitális menedzserének.

Belső forrásból megtudtuk, hogy Kinde Kálmánt, a Pannon Lapok Társaságának gazdasági ügyvezető igazgatóját is elbocsátották. Kindének forrásaink szerint a Mediaworks mondott fel. Erről hírlevélben értesítették a társaság munkatársait. A céget a továbbiakban egyedül Kázmér Judit, stratégiai ügyvezető képviseli. 

A Fejér Megyei Hírlap elbocsátott újságíróival készített interjúnkat hamarosan közöljük. 

A bejegyzés trackback címe: http://media.mandiner.hu/trackback/27457