Levél az Index újságírójának

2017. május 23. 14:07

Tisztelt Joób Sándor! Ön a tegnapi napon méltatlan és méltánytalan akciót folytatott ellenem, melyet egy manipulált riportban tett közzé, s ebbe belekeverte munkatársaimat is.

2017. május 23. 14:07
Balog Zoltán
Balog Zoltán
Facebook

„Levél az Index újságírójának

Tisztelt Joób Sándor!

Ön a tegnapi napon méltatlan és méltánytalan akciót folytatott ellenem, melyet egy manipulált riportban tett közzé, s ebbe belekeverte munkatársaimat is.

A rendezvényre Ön – minden más stábbal és újságíróval ellentétben – nem akkreditáltatta magát, azon nem vett részt, ott előre nem egyeztetett módon lépett velem kapcsolatba. Én mégis készséggel álltam rendelkezésére – megérkezésemkor annyit kértem Öntől, hogy a rendezvény után történhessen meg az interjú.

Ennek ellenére a rendezvényen való részvétel helyett azon megbízás teljesítésével töltötte idejét, hogy munkatársaimat, akik jóhiszeműen és segítőkészen megfelelő interjúhelyszínt kerestek, – rejtett kamerával! – megfigyelje, hogy azután ebben a manipulált riportban megalázó módon, a beleegyezésük nélkül mutassák be tevékenységüket. Ezt munkatársaim nevében, akik velem ellentétben nem közszereplők, kikérem magunknak.

A Nemzeti Pedagógus Kar szakmai konferenciája a magyar köznevelés jövőjéről szólt, s egyáltalán nem lep meg, hogy utólag Ön erről egyetlen sorban sem tudósított. Ehelyett Önt csak a CEU ügye érdekelte, amelyről nap mint nap nyilatkoznak a kormány illetékesei, amint azt én is tettem már több alkalommal.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma hetente több sajtótájékoztatóra hívja meg a média képviselőit, Önökkel egyetemben. Itt minden feltett kérdésre válaszolunk. Mi az értelme ezek után annak a hajtóvadászatnak, amellyel egyéb munkájuk végzése közben veszik üldözőbe a kipécézett politikusokat?!

Az Ön lapja a nyitottságra manipulációval, a segítőkészségre szakmaiatlansággal válaszol. Ez lenne az új lapvezetés szerint a »független, szórakoztató, megbízható és hiteles hírújság«?

Kérem, levelem tegyék közzé legalább annyi ideig a címlapon, ameddig a lejáratónak szánt videóval ezt megtették.

Balog Zoltán
az emberi erőforrások minisztere”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2023. január 02. 21:40
Nem jól. Én Balog Zoltánra gondoltam. Ha kurvának állt, ne csodálkozzon, ha megdugják.
VakzKommondor
2023. január 02. 21:39
Csak az egyik közpénzből megy, okoska. A masik meg azt csinál amit akar
kispufi
2023. január 02. 21:39
tudják jól ezt szegény indexesek, de mit csináljanak, ebből élnek és máshoz nem értenek. jól dekódoltalak?
exfahrenheit
2023. január 02. 21:39
"Ki kinek a strómanja" - http://orulunkvincent.blog.hu/2016/01/30/ki_kinek_a_stromanja majd ha ezt részleteiben tisztázták.. különös tekintettel arra, hogy "a lopott holmi elveszítette közpénz jellegét".. akkor elhallgathatnak..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik