Stadler József

2010. július 20. 13:40

Az akasztói vállalkozó, egykori futballcsapat- és stadiontulajdonos ismét hűvösre kerülhet: 15 milliónyi fiktív számlát gyártott.

2010. július 20. 13:40

Alig ocsúdtunk fel a nemrég elfogyasztott porladós Stadler-tejkaramella mámorából, máris újból pofára esett az akasztói Turi Dani. Stadler a gyanú szerint ismét adócsalással ravaszkodott, összesen 15 millányi fiktív számlát gereblyézett össze. A ruhában és tisztítószerben, meg ki tudja még mi egyébben utazó ex-bojtárt immár jó ismerősként köszönhetik a kecskeméti sitten, bár az előző, kétmilliárdos ügye után ezt a kis büntetést már fél seggel is simán leüli. Stadler öt kötetesre tervezi önéletrajzát, most végre ideje is lesz megírni, és az opusz talán egy-két új fejezettel is bővülhet majd. A barátok is gyanúba keveredtek, hiszen az ő nevükben bizniszelt a ruhamogul, de sebaj, a Fortunában majd hajnalig húzathatják megint a közös szabadulás örömére.

Az akasztói stadionban ciripelnek a tücskök.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
buckafej
2010. július 21. 08:05
Nem értem miért Matolcsy tárgyal az IMF- fel, amikor van egy Stadler Józsefünk is! Józsi bácsit az IMF tárgyalások élére!
elGabor
2010. július 21. 07:57
Ha szerecsésebb csillagzat alatt született volna, még a Goldman Sachs igazgatósági tanácsáig is eljuthatott volna. Egy borzalmasan tehetséges ember. Szerintem legyen Stadler Magyarország hivatalos Fehérgalléros Bűnözője, egy furcsa és ellenszenves korszak élő mementójaként. A többiek meg menjenek a levesbe. :)
gyuszika
2010. július 20. 17:54
Stadler Józsi bá-nak Solt település előtt van egy diszkont boltja ahol szinte mindent lehet kapni. A baj csupán az, hogy semminek nincs kifüggesztve az ára. Az eladó hölgyek azt mondják, hogy Józsi bá majd megmondja mibe kerül. Józsi bácsi hasára üt és megmondja mi az ára. Számlát persze nem ad. Jó igaz kb. egy éve voltam nem tudom változott-e a helyzet, de addig éveken át így működött. Azt nem tudom hogy csinálhatta éveken át, ( APEH egyéb ellenőrzések ) de ne csodálkozzon , hogy újra elővették.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!