Alex

2011. április 29. 18:13

Széllel és negyven-ötven cigánnyal szemben nem érdemes hugyozni. Tökéletes provokációt mutatott be a szálasizó fiatalember, meg is lett az eredménye.

2011. április 29. 18:13

A Véderő valódi arcát és alfelét mutatta be a szerencsétlenül járt fiatalember, aki részegen karlendítve vizelt a cigánysor elé. A nyújtott produkció nemcsak Gyöngyöspatán, hanem Harlemben is Darwin-díjat érdemelne. A provokációért arányos visszavágást jogosan kapta a kapatos Alex, viszont a visszavágásba kevésbé fér bele az ujjlevágás. A lincselés messze nem arányos a jogos önvédelemmel, viszont az egész balhét megspórolhatta volna magának Alex, ha kultúrember módjára a slozin és nem a forrásponton lévő utcasoron végzi el szükségét. Testi épsége bánta a részeges, nácisztikus duhajkodást, nyilván komoly veszteségeket szenvedett vele a rendet fenntartani szándékozó paramilitáris szervezet.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2011. május 02. 08:31
" A provokációért arányos visszavágást jogosan kapta a kapatos Alex,.." Jogos? És melyik jog szerint jogos? Az új alkotmány szerint, a brüsszeli normák normák szerint, vagy a magyar büntetőjog szerint? Úgy látszik az új törvényeink csak akkor tiltják maszek rendfenntartósdit, ha azt fekete nadrágos-bakancsos-mellényes egyenruhában követik el. Az a szervezet, amelynek egyenruhája a turkálós suhogós dzsogging, meg a levágott szárú gumicsizma, annak nem tilos. Arra is kíváncsi lennék, mit mondana a törvény, ha a házam előtt brunyáló cigányt a családommal - szigorúan farmernadrágba öltözve - úgy elverném, hogy taknyán csúszna az utcasarokig.
Kedves Robi
2011. május 01. 12:24
A cigányok köztudottan nagyon környezettudatos, környezetük tisztaságára kínosan ügyelő népség! A sokszoknyás retkes magyar asszonyok szoktak fényes nappal összepisálni mindent! A büdös magyarok, beköltöztek az ösi cigány faluba, 20 év alatt tönkre tették a hegyoldalban a gyümölcsösöket, szöllőket és téglánként elloptak mindent és most még be is nácultak! Ha valaki részegen ökörségeket kiabál, teljesen természetes önvédelem ez!A puritán, a hangoskodást hírből sem ismerő cigányok megbotránkoztak, s ha már volt bot az idiótát félholtra verték... Ja kapákat egy amerikai zsidó adta "takarításra", remélem "bodzaszedéshez" majd puskákat kapnak!
OrangeOrder
2011. április 30. 23:48
Gyerekek, ezt nem mondhatjátok komolyan. Szinte a "minek ment oda" cseng a fülemben. Tényleg, basszátok meg, ne csináljunk semmit, hagyjuk békén szegény cigányokat, tök békében meglennénk egymással, nem? Nem értek egyet ezzel. Azt akarom, hogy igenis fossanak ezek a tetvek, és 20 m-ről bokázzanak akár ötvenen is, ha egy magyar úr arra jár. Vissza fogják még ezt kapni ezek a rohadékok nemsokára, már elnézést a hangszintemért, ahogy a gyöngyösi dongalábú apuka fogalmazott. A Fidesz itt baszta el a sztorit, mert a cigányokat tényleg mindenki utálja 1-2 beteg liberálison kívül. És erre nem a magyarok mellett áll ki kormányunk és pártunk.
GY. F.űegér
2011. április 30. 13:24
A Véderő Stewe Irwin-je. Gyerekek, ráját felülről, hátulról sosem!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!