Magyarországra utazik az Európa Tanács jelentéstevője

2013. február 25. 13:37

Hakon Haugli az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlése számára készít jelentést a szexuális irányultságon és nemi identitáson alapuló megkülönböztetés elleni fellépésről.

2013. február 25. 13:37

Tényfeltáró látogatást tesz február 27. és március 1. között Magyarországon Hakon Haugli, aki az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlése számára készít jelentést a szexuális irányultságon és nemi identitáson alapuló megkülönböztetés elleni fellépésről – tudatta közleményében az ET Parlamenti Közgyűlésének sajtószolgálata.

A rövid kommünikéből kiderül, hogy a norvég szocialista képviselő a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium illetékeseivel folytat majd megbeszéléseket Budapesten, találkozik az Egyenlő Bánásmód Hatóság vezetőjével, parlamenti bizottságok tagjaival, az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésébe delegált magyar országgyűlési képviselőkkel, a rendőrség és civil szervezetek képviselőivel, vezetőivel.

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
elfelejtette
2013. február 25. 19:19
Felőlem jöhet. Ha fizeti az utazást, meg a szállását, annyit marad itt, amennyit csak akar.
NeMá
2013. február 25. 16:13
Aztán ki a mennykőt érdekel, mekkora tótumfaktum? Ha egy köztársasági elnököt haza lehet küldeni EU-ban, ahhoz képest ez egy senki!
magnamater
2013. február 25. 15:33
Nem tudom, mi a fenének tartják fenn a HÍRCSÁRDA című újságot,az életben nagyobb marhaságok is előfordulnak, és még komolyan is veszik őket.
toportyántiszteletes.2
2013. február 25. 14:33
Reszkethetnek a piti fityuszbűnözők,akik 1 ellenzéki rádiót sem bírnak elviselni,a közmédiákban pedig híreket hamisítanak volt komcsi III/III-as bértollnokjaikkal!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!