Lehet más a pofozkodás?

2014. január 06. 15:10

Ismét eldőlt egy kérdés: nem csak a politika, a politikai helyosztó sem lehet más. Jó, nem volt túl lényeges kérdés, de mégis hátra lehet dőlni és meg lehet nyugodni: a lehetmásságot hirdetők sem tudják ezt másképp kezelni, mint akárki más.

2014. január 06. 15:10
Fabius

Az LMP-nek rosszabb, hogy lassan már a kutyát sem érdekli. A párt felszalámizása után a megmaradt ismert arcok kinyírása elég sajátos, de legalább gyomorforgató kampánytechnika. A Papcsák egyetlen valamire való ellenzékének számító Várnai koncnak odalökése után kinyírták azt a Vágó Gábort is, aki rendhagyó – és vicces – módon teremtett hagyományt a politika emberközelivé tételében mikroblogjával. Megtéve a szívességet, hogy érdekeljen még valakit ami az LMP körül a parlamentben történik, és aki elég aktívan kivette a részét a párt egyéb dolgaiból is. 

Az elintézés módja – khmm – amolyan elempésre sikerült, ahogy az már csak lenni szokott. A kongresszus kinyír akár a távollétedben, indoklás, magyarázat, apelláta nincs. Helyette a szokásos mismásolás van Schiffertől is: mosom kezeimet, kérdezzétek a pártigazgatót meg a választmányi titkárt.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agricola
2014. január 06. 23:28
Varánusz a hüllő szeretné beterelni Meseházy-Lúdmilla-Böszme karámjába ( A Hazafiatlan Népfrontba) az LMP-t is. Ha ezt az LMP megtenné, akkor mitől lehetne más a politika? Kupa Mihály is Centrum néven alakított egy pártot, de már a választások második fordulójában alázatosan felajánlotta, hogy visszalépteti jelöltjeit az MSZP javára: Ez lett a Centrum párt veszte!
Wagner Hopkins
2014. január 06. 18:30
Be se kerülnek, ha nem a Trutymó-Halmai-Molnár Gyuszi vezeti az átszavazási parádét.
hátakkor
2014. január 06. 17:58
Az LMP nem sokat tett hozzá a magyar közélethez. Megpróbálnak megint a " sem ez, sem az, de tonképp semmi" zöld gondolat jegyében megint bejutni. Mert, h ők még nem korruptak.
imres
2014. január 06. 17:37
De most őszintén. 100 emberből 95 azt mondja: nem mindegy? És akkor Vágó Gábor az LMP egyik demagógja kiesik a parlamentből. Mindjárt elsírom magam.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!