Elfogták a New York-i metróban elkövetett lövöldözés gyanúsítottját

2022. április 13. 21:30

A metrón tartózkodó utasok közül tízen megsebesültek a támadás során.

2022. április 13. 21:30
null

Elfogták a New York-i metró egyik szerelvényében elkövetett lövöldözés gyanúsítottját – közölte szerdán az amerikai bűnüldözési hatóságok egyik tisztségviselője.

A tájékoztatás szerint a Frank R. James néven azonosított, 62 éves feltételezett elkövetőt Manhattanben vették őrizetbe.    

Kedden egy fegyveres férfi füstbombákat dobott el egy metrókocsiban, majd automata fegyveréből tüzet nyitott az utasokra, akik

közül tízen lőtt sebet ejtett.    

Az amerikai hatóságok közlése szerint vizsgálják a férfi közösségi médiára feltett videóit, amelyekben arra panaszkodik, hogy az Egyesült Államok rasszista, erőszakos hely, illetve szidalmazza Eric Adams New York-i polgármestert.

(MTI)

Nyitókép: Angela Weiss / AFP

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ninini
2022. április 14. 08:41
Rasszista a város? Ajvé. Akkor ez tuti egy fehér gyerök....
Almassy
2022. április 13. 23:49
Amerikában lövöldöznek... és?! Európába meg be akarják telepíteni a lövöldözőket. Na, az a valami...
TRUMP2020
2022. április 13. 22:03
Nehéz döntés előtt a BLM Ha mosdatják a bűnözőt és kiállnak fajtársuk mellett, fel kell gyújtsák New Yorkot... Ha neki mennek a makinak, kiderül rasszistábbak mindenkinél... Ha csendben maradnak, saját elveiket szegik meg és hiteltelenné válnak...
kelemenke
2022. április 13. 21:51
Kezdenek az amcsik begolyózni! Azt mondják, hogy fejétől bűzlik a hal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!