Elon Musknak tweetelt Varga Judit

2022. április 26. 21:36

A Twitter friss tulajdonosának máris felhívta figyelmét egy fontos dologra a magyar igazságügyi miniszter.

2022. április 26. 21:36
null

Ismert, hogy hosszas latolgatás után a Twitter hétfőn bólintott rá Musk ajánlatára, így 44 milliárd dollárért cserélhet gazdát a közösségi platform.

Varga Judit üzenetében üdvözölte Elon Muskot új pozíciójában, majd hangsúlyozta, csak remélni tudja, hogy Twitter olyan online tér lesz, ahol a politikai hovatartozástól teljesen függetlenül mindenki elmondhatja majd a véleményét, és minden megnyilvánulás egyforma módon látható marad.

„Ahogy mondta: »a szólásszabadság a demokrácia alapköve«” – írta a miniszter. 

 

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
budapesti
2022. április 27. 23:09
"Csak reménykedhetünk benne, hogy a Twitter olyan digitális tér lesz, ahol politikai irányultságtól függetlenül minden vélemény egyformán látható lehet. A szólásszabadság a működő demokrácia alapköve." Mindenben teljesen igaza van. Kinek mi baja van ezzel - már ha van valami - konkrétan? Mert ha erre csak gyalázkodás a válasz, az azt mutatja, hogy akik a legnagyobb demokratáknak állítják be magukat azok (a ballibek) valójában diktatúra és elnyomás hívei. Akkor pedig ugyanezt érdemlik - és hatékony diktatúrára és elnyomásra van szükség velük szemben a demokrácia megmentése érdekében. Az USA-ban is. Például minimum a ballib cenzorok kirúgására a Twittertől, Facebooktól és a "közösségi" meg "etikai" irányelveik olyan pontjainak az átírására, amelyek lehetővé tették eddig a sunyi és zsarnoki cenzúrát (és "mellesleg" ellentétesek az amerikai alkotmány egyik kiegészítésével is, mely védi a szólásszabadságot).
gyaloggos
2022. április 27. 11:43
AZT gyanítom, az új tulajdonos ÜZLETI MEGFONTOLÁSBÓL vásárolta meg ama közösségi oldalt, s nem azért, hogy megreformálja azt! MEGLEPNE, ha tényleg változtatna az eddigi gyakorlaton, bár engem nem érint, ahogyan a facebook SEM!
budapesti
2022. április 27. 11:22
A Twitternél vajon szabotázsakciók jönnek, vagy belső politikai lázadás, ha Musk nem hagyja tovább a ballib véleményterror eszközeként használni? Vagy "nem fognak benne csalódni az elvtársak" és ő is "beáll a sorba"?
budapesti
2022. április 27. 11:20
Varga Judit a "szépek és okosak is egyben" (KFT), akit értetlenül bámulnak a ballibek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!